mountain

Gasten genieten van Ducktub bij Casa Ferrobo

Bij Welvaere weten we dat onze producten meer zijn dan alleen een luxe artikel; ze kunnen ook bijdragen aan het succes van een onderneming. Dit werd bevestigd door ons gesprek met de eigenaren van een charmante Bed & Breakfast in Portugal: Frits en Denise van Casa Ferrobo.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Het verhaal van Frits en Denise van Casa Ferrobo is een prachtig voorbeeld van hoe een hottub van Welvaere niet alleen de gastervaring verrijkt, maar ook bijdraagt aan het succes van hun bedrijf.

Van oude boerderij tot bloeiende B&B

Toen Denise en Frits de voormalige boerderij in de prachtige Algarve overnamen, was er nog wel wat renovatie nodig. In de loop der jaren hebben zij de locatie omgetoverd tot een kleinschalige en sfeervolle vakantieaccommodatie die ruimte biedt aan 15 gasten verdeeld over 7 unieke vakantiehuisjes. 

Het beste van twee werelden

Casa Ferrobo biedt het beste van twee werelden – verblijven in de echte Algarve, weg van de drukte van de populaire kustplaatsen, maar binnen handbereik van alle belangrijke bezienswaardigheden en faciliteiten.

Prachtige landschappen, golfmogelijkheden, talloze leuke dorpjes en stadjes en prachtige stranden zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar en daarnaast is er een overvloed aan restaurants en bars in het nabijgelegen São Brás de Alportel. De luchthaven van Faro ligt op 20 minuten afstand.

De toevoeging van een Ducktub van Welvaere

De beslissing om een hottub van Welvaere toe te voegen was tweeledig. Frits en Denise genieten zelf ook erg van de luxe en ontspanning die een hottub biedt als ze ergens zijn. Vooral tijdens de koudere maanden. Voor hun gasten wilden ze dat extra vleugje comfort en luxe toevoegen en als ze even geen gasten hebben, genieten ze zelf ook van de hottub. “We hebben ook een zwembad, maar die is onverwarmd. Als het buiten kouder is, is het zwembad natuurlijk ook koud. Met de hottub kunnen onze gasten wel lekker het water in en is het ook nog eens lekker warm.”

Elektrisch boven houtgestookt

Dat Frits en Denise hebben gekozen voor een elektrische hottub was een bewuste keuze. Door de droge zomers en de risico’s van open vuur in de regio, vonden ze een elektrische hottub een veiliger en gebruiksvriendelijker optie. Deze keuze bleek ook praktischer voor gasten, omdat ze nu niet vooraf hoeven te plannen om de hottub te gebruiken. Hij staat altijd lekker warm. Dat is net even anders met een houtgestookte hottub.

Meer boekingen en blije gasten

Sinds ze de hottub hebben, zien Frits en Denise een toename in het aantal boekingen. Ook krijgen ze vaak van hun gasten te horen dat ze blij zijn met deze extra voorziening. De winters in de Algarve zijn natuurlijk niet te vergelijken met die in ons koude kikkerlandje, maar de hottub biedt heerlijk comfort. Zelfs als de zomeravonden in Portugal afkoelen. 

Onderhoud en beheer van de hottub eenvoudig

Het beheer van de hottub bleek eenvoudiger dan verwacht. Met een filtersysteem en regelmatig onderhoud is het een waardevolle toevoeging gebleken die weinig inspanning vereist. Ze overwegen nu zelfs om hun systeem uit te breiden voor nog beter beheer van de waterkwaliteit.

Een hartverwarmende uitnodiging

Frits en Denise zijn trots op hun B&B en nodigen iedereen uit om heerlijk te komen ontspannen. “Of je nu komt voor de prachtige omgeving, de heerlijke lokale keuken, of een ontspannende duik in onze hottub, wij zorgen ervoor dat je verblijf onvergetelijk wordt.”

Gerelateerd product
Ducktub Extern
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Ook wellness aanbieden bij jouw B&B?

Welvaere is of wordt jouw zakelijke partner als het gaat om wellness. Kwaliteit van de bovenste plank en een fijne sparringpartner, met producten gewoon van eigen bodem. We denken graag met je mee en staan open voor leuke samenwerkingen.

Meer informatie

Bekijk deze blogs ook

Ultiem genieten bij Boerderij de Grote Liefde

Bekijken

Een Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

Bekijken

Hottubs en sauna’s bij Othmar Bierspa

Bekijken
Corner Icon