mountain

Hottubs en sauna’s bij Othmar Bierspa

Bier en wellness, dat klinkt als een ideale combinatie toch? Precies wat Dirk Heupink en Bart Nijhuis, eigenaren van Othmar, ook dachten. “Wat we eigenlijk onze gasten willen bieden, is een maximale bierbeleving.” En hoe kan je nou beter genieten van een vers gebrouwen biertje, dan zittend in een heerlijk warme hottub gevolgd door een saunasessie? We nemen een kijkje bij de Othmar Bierspa.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Borrelen en bubbelen

In de bierspa staan hottubs, sauna’s en een dompelbad van Welvaere. Ook zijn er luxe douches en massagestoelen. Met de wellness ervaring zit het dus zeker goed. Wat het extra bijzonder maakt zijn de bieringrediënten die worden gemixt in het water van de hottub. En wat het helemaal afmaakt is de biertap die naast de hottubs staat. Terwijl je relaxt in de hottub kan je onbeperkt Othmar biertjes tappen, gebrouwen op slechts een paar meter afstand van de spa. Het klinkt als een heerlijke ervaring en dat is iets wat gasten bevestigen: “De reactie van gasten, dat is gewoon gigantisch geweldig.”

De unieke situatie van Othmar

De Othmar Bierspa opende haar deuren in 2022 en is hiermee de eerste bierspa in Nederland. Een uitzonderlijk project, wat vraagt om uitzonderlijke producten. “Wij hebben natuurlijk wel een behoorlijk unieke situatie, dus de hottubs zijn ook allemaal aangepast naar onze wensen en eisen, daar is perfect in meegedacht door Welvaere.” 

In de Othmar Bierspa zijn er drie privékamers te vinden met elk 2 tot 3 hottubs en een eigen sauna. Om dit alles te realiseren, moest er goed nagedacht worden over de waterleidingen en riolering, want een doorsnee situatie is het zeker niet. In goede samenwerking is alles gelukt, en zijn ze bij Othmar, net als wij, tevreden met het resultaat. Zoals Dirk Heupink zegt: “Uiteindelijk voor ons het perfecte plaatje.”

Waarom Welvaere?

Naast het meedenken om de beste oplossing te vinden voor deze unieke situatie, waren er voor de Othmar Bierspa nog twee belangrijke redenen om voor Welvaere te kiezen. Namelijk het uiterlijk van de hottubs en onderhoud. De houten stijl past helemaal in het plaatje van Othmar. Omdat er meerdere sessies per dag plaatsvinden, moest de binnenkant van de tub ook makkelijk schoongemaakt kunnen worden. Dat is dan ook wat de hottubs van Welvaere bieden: “Voor ons is dat eigenlijk wel de perfecte keuze daarin.”

Tot slot nog een tip van Dirk: “Wat ik zelf ook heb gedaan, is gewoon naar de showroom van Welvaere gaan. Daar kon ik mooi alles zien en ik kreeg ook goed advies.”

Gerelateerd product
Ducktub Extern
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Melany vertelt de verhalen van onze klanten en stuurt wekelijks nieuwsbrieven. Zet alles wat jij wil weten op papier (eigenlijk beeldscherm ☺️), zodat jij optimaal geniet van jouw Welvaere product!

Ook wellness aanbieden?

Ben jij geïnspireerd geraakt door het unieke concept van Othmar's Bierspa en overweeg je ook hottubs of sauna's van Welvaere aan te bieden in jouw zakelijke onderneming? Of wil je jouw eigen wellness ervaring thuis creëren? Kom langs en laat je adviseren in ons Experience Center. Wij helpen je graag om jouw droom werkelijkheid te maken.

Plan je bezoek

Bekijk deze blogs ook

Een Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

Bekijken

Genieten van een Ducktub Extern bij B&B Chambre d’Amis

Bekijken

Meer boekingen door Tønsauna bij Cuber Suites

Bekijken
Corner Icon