mountain

Zwieren aan de Vinkeveense plassen

Onder de rook van Amsterdam, bij de Vinkeveense plassen kun je Zwieren, lummelen, ontspannen en ook nog eens genieten in een hottub en sauna van Welvaere. Bij Zwier vindt alles plaats in de haven. Je slaapt in havenhuisjes uitkijkend op het water en de wellnesshoek drijft tussen de bootjes.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Negen Tiny houses in de haven ⛵

Bij Zwier kun je komen logeren of een dagje varen. Richelle vertelt: “In de huiskamer van Zwier voel je je direct thuis, hier wordt gekookt door onze Zwierkoks. Als je bij ons logeert zijn alle maaltijden lekker inbegrepen. We hebben sinds een jaar negen havenhuisjes die allemaal ook uitkijken op de haven. Het zijn allemaal tiny houses die we duurzaam hebben gebouwd, allemaal super tof!” 

Bij Zwier kom je om te ontladen

Bij Zwier kom je om te ontspannen en te ontladen. “ Dat doen we door de mensen naar buiten te sturen. Dus we willen mensen laten ervaren hoe het is op de plassen en om de ruimte en de vrijheid te voelen.”

Richelle vertelt dat de meeste mensen dat een super leuke ervaring vinden. Echt een ervaring om de hottub op te stoken, dat vooral zelf te doen, en daarna lekker te ontspannen. Dat beviel Zwier en de gasten zo goed dat er iets later ook een Tønsauna kwam te staan. 

Ontspannen in de rust van de haven

We hebben gekozen voor deze plek omdat het een hele unieke plek is. Het bijzondere aan deze haven is dat we zo dicht bij de Vinkeveense plassen zijn. Dus echt bij de natuur. De mensen hebben hier best wel wat privacy, dus met de badjas en op slippers lopen ze hier heen en gaan ze ontspannen in de hottub of sauna. En dan bevind je je midden in de natuur en de rust.’s avonds als de lampjes aan gaan is het echt een romantische plek.”

Het geeft echt een gevoel van een wellnesscentrum

Als de gasten inchecken wordt eigenlijk altijd en hottub en de sauna meegenomen. “We vertellen hoe het is om te ontspannen in de hottub en de sauna. En hoe dat dan werkt. Mensen kunnen zich dan inschrijven op een tijdsvak en dan reserveer je de hottub of sauna.”

“Bij Zwier logeer je all-in. De gasten krijgen eigenlijk alle maaltijden en om ze dan ook nog te vertellen dat ze gebruik kunnen maken van de hottub en sauna, is gewoon echt super leuk. En daar zijn ze ook wel enthousiast over. Ik geniet er zelf heel erg van als ik mensen zie lopen in hun badjas. Dat geeft echt het gevoel van een wellnesscentrum. Je ziet ze genieten en ontspannen en rollen daarna lekker hun bedje in, in het havenhuisje.” 

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Tønsauna 250
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Ook wellness bij je huisje?

Ook een hottub en sauna bij je accommodatie net zoals bij Zwier? We plaatsen graag hottubs en sauna's op kleinschalige vakantielocaties, grote parken of vakantiehuisjes.

Meer informatie

Bekijk deze blogs ook

Genieten in de Ducktub Bjorn bij boshuisje Eden van Jennie

29/8/2023
Bekijken

De perfecte temperatuur voor jouw hottub, spa of bubbelbad

Bekijken

Natuurhuisje met hottub in Nederland

Bekijken
Corner Icon