mountain

🇧🇪 Vakantiehuis met hottub; Chambre d'Amis

Alles om ervoor te zorgen dat jij weer opgeladen naar huis kunt. Een plek waar aan alles is gedacht en je echt in de watten wordt gelegd. Dat is Chambre d’Amis.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Leuke steden om de hoek

Dé perfecte uitvalsbasis voor leuke stedentrips in Belgie. De steden Antwerpen, Gent, Brugge en Brussel liggen allemaal op fatsoenlijke afstand van B&B Chambre d’Amis. Na een dagje slenteren in 1 van deze steden kom je dan ook écht tot rust in deze fijne Bed and Breakfast!

Echt tot rust komen

Bij Chambre d’Amis willen Faat en Roland (eigenaar) echt dat je tot rust kunt komen. En daar wordt echt alles aan gedaan. Zo is er een fijn zwembad voor in de zomer, een hottub van Welvaere en een sauna waarin je kunt ontspannen. Aan alle details is gedacht bij deze fijne locatie. 

De ervaring van Faat en Roland

Een poosje terug hebben wij Faat gesproken over hun ervaring met de hottub van Welvaere in combinatie met het runnen van een B&B. Wat vinden de gasten er van en waarom hebben ze juist voor een hottub gekozen? 

Meer over hun ervaring lees je hier

Gerelateerd product
Ducktub Extern
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️.

Bekijk deze blogs ook

🇩🇪 Hottubs en sauna’s bij Wilsumer Berge

Bekijken

🇳🇱 Hottubs bij Boutiquepark Soof

Bekijken

🇳🇱 Hottubs & sauna bij vakantiepark Mölke aan de Regge

Bekijken
Corner Icon