mountain

🇳🇱 Hottubs & sauna bij vakantiepark Mölke aan de Regge

Mölke is een vakantiepark voor de echte levensgenieter. De plek waar je kan ontdekken hoe het is om het leven even stil te zetten. Waar je dat echte weekendgevoel ervaart.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Bij Mölke hoef je helemaal niets

Mölke is echt de plek waar je tot rust komt. Je altijd weekend hebt en niets hoeft, maar alles mag. Slapen onder de sterrenhemel, genieten van de stilte heerlijk voor je uit staren en echt even een pas op de plaats te maken. Want zoals Mölke zelf zegt; pas op het moment dat jij volledig opgeladen bent, dan laten we je pas weer naar huis gaan. 

Maar ook als je er wel opuit wilt, zit je bij Molke op de juiste plek. De omgeving hier is namelijk echt de moeite waard. Deze vakantiehuisjes met hottub of sauna liggen namelijk om de hoek van de Sallandse Heuvelrug. Een prachtig gebied dat zich leent voor een fijne wandeling of fietstocht. Of je huurt een bootje en vaart over de Regge. Kortom, bij Mölke kom je om te genieten met een hoofdletter G! 

Unieke wellness locaties

Voor een ontspannen wellnessvakantie ben je ook bij Mölke aan het juiste adres. In diverse unieke huisjes en lodges vind je een mooie Ducktub hottub van Welvaere en er is zelfs een vakantiehuis met sauna. Heerlijk bubbelen met een drankje terwijl de zon onder gaat, super romantisch. Of overdag dé ideale plek om te kiezen voor Quality Time met het hele gezin. 

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️.

Bekijk deze blogs ook

🇳🇱 Hottubs bij Boutiquepark Soof

Bekijken

Zwieren aan de Vinkeveense plassen

Bekijken

🇩🇪 Hottubs en sauna’s bij Wilsumer Berge

Bekijken
Corner Icon