mountain

🇳🇱 Hottubs bij Boutiquepark Soof

Midden op de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij de bossen waar je ieder moment vogeltjes hoort fluiten vind je Boutique park Soof. Het duurzaamste vakantiepark van Nederland. Een kleinschalig park waar je geniet van de natuur, oneindig veel faciliteiten en ook onze hottubs. Want deze staan bij diverse Wellness Eco lodges.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Natuur, cultuur en ontspanning

Alles om ervoor te zorgen dat jij tot rust komt en een heerlijke vakantie beleeft. Op een bijzondere locatie midden in de natuur. Tegenover het natuurpark Kwintelooijen, met nationaal park de Utrechtse Heuvelrug om de hoek en je bent zo op de Veluwe. Maar niet alleen als je van de natuur houdt ben je bij Soof op de juiste plek. 

In de omgeving kun je ook heerlijk cultuur snuiven. Binnen no-time breng je namelijk een bezoekje aan Kasteel Amerongen, de pyramide van Austerlitz of het Nationaal Militair Museum. Maar ook als je lekker op het park wilt vertoeven is er genoeg te doen. Voor een frisse duik tijdens een warme zomerdag vind je op vakantiepark Soof een buitenzwembad met waterspeeltuin voor de kleintjes of stap je in de hottub die bij het huisje staat?

Vakantiehuisje met hottub bij Utrecht

Bij Boutique park Soof vind je meerdere vakantiehuisjes met hottub. Deze Eco Lodges zijn geschikt voor zes personen en op het terras vind je dus een fijne Ducktub. En het fijne is dat je voor deze hottubs niets hoeft te doen. Bij Soof staan namelijk onze elektrische hottubs, je hoeft dus niet te stoken en met al die bomen in de omgeving is dat maar goed ook.

Dus als jij een dag op pad bent geweest om cultuur te snuiven, een fietstocht te maken of te genieten in de natuur, dan staat de hottub al warm op je te wachten. Het enige dat je hoeft te doen is je zwemkleding aan te trekken, een lekker drankje te pakken, in de hottub stappen en je ogen te sluiten om te genieten van de rust en ruisende boombladeren. Dat klinkt toch echt als vakantie?

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

🇳🇱 Hottub bij Unbound Amsterdam

Bekijken
Corner Icon