mountain

Top 10 musthaves voor jouw hottub

Wij hebben onze 10 meest favoriete musthaves voor bij onze Ducktub hottubs op een rijtje gezet. Er zijn veel opties en upgrades die aan een hot tub kunnen worden toegevoegd. Deze 10 musthaves mogen volgens ons echt niet missen bij jouw eigen hottub.

Arrow left
Arrow right
No items found.

1. Het Filtersysteem

De musthave als je langer wilt kunnen genieten van schoon en zuiver water. Het filtersysteem filtert het water en haalt het grove vuil eruit. De UV-lamp in het filter doodt nog eens 90% van alle bacteriën. Het filtersysteem geeft gemak en scheelt een hoop schoonmaak- en onderhoud tijd.

2. Isolerende cover

De hottub staat altijd buiten en is daardoor vatbaar voor viezigheid uit de bomen en buitenlucht. De cover beschermt het water tegen vuil van buitenaf. Zo hoef je niet elke keer met een schepnetje alle blaadjes uit het water te vissen. Naast een beschermende functie heeft de cover ook een isolerende eigenschap. Tijdens het opwarmen en na de hottub sessie zal het water hierdoor weinig warmte verliezen. Wat ons betreft een musthave die je moet hebben!

3. Led-verlichting

Zodra de zon langzaam verdwijnt en de sterrenhemel ontwaakt, geeft de onderwaterverlichting een knus sfeertje aan de hottub. Met één druk op de knop verander je de hottub en je tuin in een idyllisch geheel.

4. Hitteschild

Veiligheid staat voorop bij ons en het hitteschild kan daarbij niet ontbreken. Noodzakelijk bij de aanwezigheid van kinderen, maar ook zeer gewenst voor ieder ander gezelschap. Dit schild zorgt er namelijk voor dat de hete kachelbuis niet kan worden aangeraakt.

5. Trapje

Veilig en moeiteloos de hottub instappen met een trapje naast de hottub. Het trapje wordt van hetzelfde hout gemaakt als de hottub en sluit naadloos aan op elk model Ducktub.

6. Zijtafel

Hapjes en drankjes binnen handbereik, dat is geen overbodige luxe. Door het zijtafeltje hoef je het warme water niet te verlaten als je toe bent aan een lekkere versnapering.

7. Thermometer

Alfred Ducktub houdt je graag op de hoogte van de temperatuur in de hottub. Handig tijdens het opstoken van de hottub. Zo weet je direct of de hottub warm genoeg is om er in te gaan, of dat je nog even door moet stoken.

8. Hottub peddel

Het opgewarmde water dat uit de hottub kachel weer terug in de kuip belandt, zal het bovenste deel van het hottub water als eerste verwarmen. De temperatuur van het water kan dan al lekker aanvoelen als je met de hand voelt. Daarom is het handig om met de peddel het water regelmatig te roeren. Zo wordt mixt het koude water van de bodem zich met het warme water en wordt de hottub geleidelijk warm.

9. Tar Olie

De houten omranding van de hottub vergrijst door de zon en kan beschadigd raken als het onbehandeld blijft. Wij raden daarom altijd aan om de buitenkant te lakken met Tar Olie. Na het aanbrengen van de olie is het hout beschermd tegen uitdroging en barsten en blijft de mooie structuur van het hout zichtbaar.

10. Hottub aroma’s

Last but not least, de hottub geurtjes! Wist je dat geur een belangrijk element is bij herinneringen? Het zorgt niet alleen voor ontspanning, maar geeft ook een extra beleving aan het moment.

Gerelateerd product
Ducktub Hjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Melany vertelt de verhalen van onze klanten en stuurt wekelijks nieuwsbrieven. Zet alles wat jij wil weten op papier (eigenlijk beeldscherm ☺️), zodat jij optimaal geniet van jouw Welvaere product!

Benieuwd naar welke musthaves bij jouw hottub wensen passen?

Onze adviseurs helpen je graag verder. In ons grote Experience Center in Nijkerk, beleef en ervaar je onze hottubs, kun je al jouw vragen stellen aan onze adviseurs en een kijkje nemen in de werkplaats.

Afspraak maken

Bekijk deze blogs ook

Voordelen van een warm bad

Bekijken

De hottub voor het hele gezin

Bekijken
Corner Icon