Bekijk alle Comfort

Welvaere Aroma's

Maak de hottub en sauna beleving helemaal compleet met een van onze Welvaere aroma’s. Geuren zorgen niet alleen voor extra ontspanning maar geven ook een herinnering.

Zelf samenstellen
30,00
Koop in onze webshop
De verschillende Welvaere Aroma’s zorgen ervoor dat je ontspant, ze geven je extra kracht en maken je blij. De bijzondere eigenschappen van de aroma en jouw eigen associatie met de geur zorgen voor een unieke, fijne geurbeleving. Onze aroma’s zijn geconcentreerde producten met een bijzondere geur. Samengesteld uit een olie en een drager, wij werken zoveel mogelijk met zuivere etherische oliën. Een flesje olie heeft een inhoud van 250 ml.  Gebruik hottub Schenk 10 tot 25 milliliter in het midden van de hottub. Roer het middel door de hottub zodat de olie in het hele water zit.  Gebruik sauna Voeg 5 tot 10 milliliter toe aan het water in de opgietemmer vlak voor het opgieten op de saunastenen. Roer het geheel goed door en de geurbeleving in de sauna kan beginnen. 
Pluspunten
  • 100% natuurlijk afbreekbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende heerlijke aroma's
Waarom Welvaere?
  • Klanten beoordelen ons met een 4,5/5 op Trustpilot
  • Stel jouw hottub/sauna volledig zelf samen, alles is mogelijk!
  • Bekijk jouw favoriete hottub/sauna in de grootste hottub showroom van Nederland in Nijkerk
Hottub aroma
Effecten

Iedere geur is anders en iedere geur heeft een andere beleving of effect. Lees hier welke werking onze Welvaere aroma’s hebben

Bekijken
Alle specificaties

Op deze pagina kunt u namelijk alle informatie vinden die u wilt weten over het interieur van de hot tubs.

Bekijk alle specificaties
Welvaere Aroma's
v.a. 30,00
Koop in onze webshop
Specificaties