mountain

Maak je tuin klaar voor het voorjaar

Het voorjaar staat voor de deur. Het zonnetje gaat weer schijnen en we zijn een stuk vaker in de buitenlucht te vinden. Tijd om je tuin dus gereed te maken voor het mooie weer. In deze blog delen we tips om je tuin in topvorm te brengen voor het voorjaar.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Het tuinseizoen is geopend

Planten en bloemen bloeien weer op en maken de tuin fleurig. Heb je jouw groene vingers nog niet aan het werk gezet in de tuin? Biodiversiteit klinkt misschien als iets heel groots, maar ook in je eigen tuin kan je dit creëren met verschillende bloemen en planten. Zo heb je niet alleen een sfeervolle tuin, maar lever je ook een stukje zorg aan de natuur in je eigen achtertuin!

De loungeplek kan natuurlijk niet achterblijven, dus haal de tuinkussens weer tevoorschijn en maak de loungeplek weer een heerlijke plek om te relaxen. De trend van 2024 is het zogenoemde binnen-buiten leven. Door gebruik te maken van buitenkleden en leuke accessoires creëer je buiten een gevoel dat niet onderdoet aan de woonkamer.

Wellness in de tuin mag natuurlijk niet ontbreken 

Het lijkt alsof het leven in het voorjaar een sprint neemt. Met wellness in je eigen tuin, is ontspanning altijd binnen handbereik! Relax in de hottub of kom tot rust in de sauna. Geniet van quality time met familie en vrienden of geniet juist van een momentje helemaal voor jezelf.

In het begin van het voorjaar koelt het ‘s avonds nog snel af. Op koele voorjaarsavonden is het heerlijk om de dag af te sluiten in het warme water van de hottub of in de hitte van de sauna. 

Als de temperatuur stijgt, kan je er ook voor kiezen om het water in de hottub af te laten koelen. Zo kan je de hottub op warme dagen gebruiken voor afkoeling! 

Het is ook weer de perfecte tijd voor een voorjaarsschoonmaak van de hottub en sauna. In deze blog vind je tips om jouw hottub en sauna helemaal voorjaarsklaar te maken!

De gezelligheid van koken in de buitenlucht

Met het voorjaar begint ook het BBQ-seizoen. Bij Welvaere bieden we verschillende multifunctionele buitenkookproducten aan, zodat elke tuinliefhebber kan genieten van zijn of haar favoriete gerecht in de buitenlucht. Grill een heerlijke steak op je BBQ of maak lekkere gegrilde groenten klaar op de bakplaat. Of ga je toch liever voor een pizza gemaakt in een echte pizzaoven? Wat je ook kiest, koken in de buitenlucht met vrienden en familie is het recept voor een avond vol gezelligheid! 

Buitenkoken brengt niet alleen een gezellige sfeer met zich mee, maar geeft ook een authentieke smaak aan het eten. Tijd om de grill, pizza oven of BBQ aan te steken dus!

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Babette
Stagiaire Marketing

Babette ✨onze marketingstagiaire✨ schrijft de handigste blogs die jou helpen bij het maken van een keuze voor wellness in eigen tuin!

Quality Time Outdoors in jouw achtertuin?

Bij Welvaere hebben we alles voor Quality Time Outdoors. Wil jij genieten in je eigen hottub of sauna? Of wil je de lekkerste gerechten maken in jouw tuin met onze buitenkookproducten? Kom langs en laat je adviseren in ons Experience Center

Plan je bezoek

Bekijk deze blogs ook

De tuin als verlengstuk van de woonkamer

Bekijken

Dagelijks ontspannen in je eigen wellnessparadijs

Bekijken

Een kijkje in de wellness tuin van familie Dewachter

Bekijken
Corner Icon