mountain

🇳🇱 Hottub en Sauna bij Huize Druivelaar

'Een verborgen parel in Breda' en niets is minder waar. De Bed & Breakfast van Huize Druivelaar ligt verscholen achter huizen en is onzichtbaar vanaf de straat. De B&B is te bereiken via een smal looppad. Zodra de deuren zich openen verschijnt er een 100 jaar oude druivenkas met boerderij waar je kan overnachten met hottub en sauna.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Ontspannen in de stadstuin van Huize Druivelaar

Huize Druivelaar beschikt over een eigen stadstuin van zo'n 2600m2. In deze tuin kan je bloemen en fruit plukken, schommelen, een boekje lezen in het gras, ontbijten en heerlijk genieten in de houtgestookte hottub en elektrische Tønsauna. Een plek om even helemaal tot rust te komen. 

B&B met hottub en sauna

Zodra je in de wereld van Huize Druivelaar stapt, ben je echt even helemaal weg van de alledaagse drukte. De unieke overnachting in de druivenkas is niet het enige wat deze locatie zo magisch maakt. De grote tuin, vol privacy, ontspanning en wellness, doet hier nog een schepje bovenop. Voor elke gast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de hottub en sauna in de tuin. 

De Ducktub Bjorn is omringd door bomen, waardoor je ongestoord kan ontspannen. De hottub is zo geplaatst dat er na het vallen van de avond vrij zicht naar de sterrenhemel is. Hoe romantisch en ontspannen wil je het hebben? Een klein stukje verderop staat de Tønsauna 280 met panoramaraam, verscholen onder de bomen. Ook hier is het aangenaam ontspannen met zicht op de prachtige stadstuin.

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Tønsauna 280
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Benieuwd naar deze prachtige plek in Breda? 

Huize Druivelaar is niet alleen een plek om te overnachten met wellness, maar wordt ook veel gebruikt als fotoshoot locatie.

Huize Druivelaar bekijken

Bekijk deze blogs ook

Een Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

Bekijken

Tot rust komen in de Welvaere minispa bij Erve Scherpzicht

Bekijken
Corner Icon