Product Genius

Verkoopadviseur - sales

Houd jij ervan om anderen helemaal in de watten te leggen, kun je goed praten en heb je uitstekende adviseur/verkoop skills? Sta jij je mannetje/vrouwtje tijdens een adviesgesprek met een van onze klanten en word je enthousiast van onze producten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een gedreven, charmante en gepassioneerde verkoopadviseur oftewel product genius bij Welvaere! 

Samen met Rouben, Sven en Bart ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en niet geheel onbelangrijk de klant moet zich direct bij jou op z’n gemak voelen. Je heet de klanten welkom in ons Experience Center in Nijkerk, zet een lekker bakje koffie, of thee, voor ze en vertelt ze alle ins en outs over onze producten. Als er geen klanten zijn beantwoord je mailtjes of adviseer je tijdens een telefoongesprek. 

Dit vind jij leuk om te doen

 • Klanten in de watten leggen
 • Adviseren, vragen beantwoorden en een verkoopgesprek voeren
 • Mailtjes en of telefoontjes beantwoorden
 • Zorgen dat ons Experience center er picobello uitziet
Experience center hottub Nijkerk

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) sta jij klaar om klanten te ontvangen in ons Experience center in Nijkerk en deze te helpen in hun zoektocht naar een fijne hottub of mooie sauna. Doordeweeks begint jouw dag om 07:45 met een lekker bakje koffie en samen met je collega’s in de kantine in Nijkerk. Om acht uur lopen jullie naar het kantoor boven de showroom en bekijken jullie tijdens een dagstart samen de prioriteiten voor die dag. Welke afspraken staan erin, zijn er nog focusklanten of staan er nog veel mails open? Allemaal dingen om mee aan de slag te gaan.

Om negen uur komen jouw eerste klanten al kijken naar een hottub. Je checkt even of de showroom en de tuin netjes zijn en kruipt nog even achter je laptop om wat mails van bestaande klanten te beantwoorden. Want als een klant eenmaal een akkoord heeft gegeven ben jij nog steeds zijn of haar contactpersoon. Jouw klanten komen de showroom ingelopen. Je maakt een bakje koffie, loopt door de showroom en neemt een kijkje in de werkplaats en aan het einde schrijf je een offerte uit. Als de klant naar huis is plan je in Teamleader een belletje in om ze na te bellen om te kijken of ze nog vragen hebben. 

Om 12 uur heb je een welverdiende pauze van een uur. Je geniet van de verzorgde lunch en loopt met een aantal collega’s nog een rondje buiten en kruipt weer achter je laptop. De rest van de dag help je nog wat andere klanten en adviseer je vooral aan de telefoon. Aan het einde van de dag zorg je dat de mailbox weer leeg is en om 17.00 is jouw dag weer voorbij. 

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons jonge team komt versterken!

Welvaere team

Word onderdeel van een hecht en gezellig team.

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen.

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En de lunch die is geheel verzorgd!

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent per direct beschikbaar voor 38-40 uur per week
 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau
 • Je bent service, klantgericht en hebt zo’n relevante werkervaring in de verkoop/hospitality
 • Je bent bereidt om vijf dagen in de week te werken
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent een commercieel talent en hebt een representatieve uitstraling
 • Je bruist van de energie en enthousiasme
 • Je bent een flexibele, resultaatgerichte teamspeler.

 

Dit zoek jij verder in een nieuwe baan

 • Een passend salaris;
 • Een opleidingsbudget van €750,- per jaar;
 • 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding (als je verder dan 15km woont) en een pensioenregeling;
 • Een heerlijk gezonde en verzorgde lunch;
 • De meest ontspannen werkomgeving van Nederland. met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin;
 • Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes, teamuitjes en gezellige pauzes;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, de dagen vliegen voorbij;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken in de hottub met de baas of directeur. 

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!