Kom werken bij Welvaere

Service monteur

Ben jij super zelfstandig, technisch onderlegd en voel jij je helemaal thuis in een kantoor op wielen en zie je het helemaal voor je om in de buitenlucht te werken. Wij zijn op zoek naar een Operator of client happiness oftewel een service monteur die het ook leuk vindt om af en toe een ritje naar het buitenland te maken.

Wij, Welvaere, zijn een snelgroeiend bedrijf dat hottubs, sauna’s en buiten producten maakt en verkoopt. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en straks de rest van Europa. Wij willen dat iedere klant blij is met zijn of haar producten en maken dus ook alles zelf mocht er iets aan de hand zijn. Daar ben jij dan ook voor! Jij wordt op service klus gestuurd in Nederland, Duitsland en België om onze klanten weer blij te maken. Het kan dan ook voorkomen dat je eens in de maand een paar nachten in een hotelletje overnacht.

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons gewoon geweldige team komt versterken!

Experience center Welvaere
Hottub slangen kachel installatie ducktub

Zo ziet jouw dag er uit

Hoe laat jouw dag precies begint hangt af van de service afspraken die voor jou zijn ingepland. Maar, meestal is dit rond kwart voor 7 en drink je samen met je andere collega’s nog een kopje koffie voordat de dag begint. Je stapt in de auto, want die planning weet je uit je hoofd. De radio staat aan, je geniet van de muziek die door de boxen galmt. 

Bezorging hottubs

Je bent onderweg naar een service opdracht bij een klant voor een hottub die wat problemen heeft met een filter. Jij bent op dat moment ons visitekaartje. Je begroet de klant dus netjes en verhelpt het probleem gemakkelijk. Beantwoord nog wat laatste vragen en je stapt weer in de auto naar de volgende klant. Onderweg bel je nog even met Leon en Alwin om te evalueren en voordat je het weet sta je bij de volgende klant op de stoep. 

Bezorging hottubs Welvaere

Deze keer heeft de serviceopdracht met een sauna te maken. Ook voor jou geen probleem, want je kent onze producten door en door. Ook deze weet je weer te verhelpen. Je neemt even pauze en geniet van het zonnetje. Nog een aantal klusjes op de planning en voor je het weet is de werkdag alweer voorbij. 

Het streven is om alles tussen 07:00 en 16:00 te plannen, maar de tijden fluctueren nog wel eens. Soms in jouw voordeel, soms in jouw nadeel. Het is dus belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt!

Word onderdeel van een hecht en gezellig team

Je bent wel veel onderweg, maar dat maakt voor ons geen verschil. Je hoort er helemaal bij. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere samen met je collega’s, wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan een leuke sportdag, teamactiviteit of de womibo (woensdag middag borrel). 

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te houden, gaan we daarnaast elk jaar met zijn allen op vakantie als we de jaarlijkse target hebben gehaald! En heb je een nieuw idee? Of vind je dat een product of service wel wat verbetering kan gebruiken? Of je hier nu een week, een maand of een jaar werkt: we horen graag wat je te vertellen hebt!

Wat jij van ons kunt verwachten

  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdaging;
  • Onbeperkt gebruik maken van onze hottubs & buitensauna’s;
  • Jaarlijks opleidingsbudget;
  • Passend salaris;
  • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding & een pensioenregeling.

Wat wij van jou verwachten

  • Je denkt oplossingsgericht en hebt technisch inzicht;
  • Je hebt een goed humeur en bent ontzettend klantgericht;
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent niet vies van een vrijdagmiddagborrel in de hottub

 

Solliciteer direct als je interesse hebt in deze vacature! 

Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Linsey van Dijk. Wie weet zit je straks aan de koffietafel voor een leuk gesprek of kom je onze werksfeer ervaren!

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.