Kom werken bij Welvaere

Wordpress webdeveloper (junior/medior)

Voel jij je thuis in de wereld van wordpress, HTML, CSS, Javascript & PHP, ben je creatief en zie je snel nieuwe kansen? Ben je goed bekend met WordPress en weet je alle in’s en out’s van webbeheer? Dan hebben we iets leuks voor je, namelijk de volgende stap binnen jouw carrière. Een rol binnen een groeiend bedrijf als Web Wizard oftewel als wordpress webdeveloper (junior/medior)

Jouw speelveld als web wizard bestaat uit het bijhouden en optimaliseren van diverse in-house ontwikkelde websites. Technisch aan de achterkant maar ook in het design en de layout. Jouw taak is dat onze website gebruiksvriendelijk is en up-to-date. Jij zet onze A/B testen op en ook diverse aanpassingen voer jij direct door. 

Wie zijn wij?

Welvaere is een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. We hebben een kantoor, werkplaats en showroom in Nijkerk maar ook vestigingen in Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren” en zijn daarom opzoek naar nieuwe, positieve en oplossingsgerichte collega’s met een groei-mindset die ons gewoon geweldige team komen versterken!

Experience center Welvaere

Onze kracht zit erin dat wij alles qua marketing zelf doen. Van het opzetten van advertenties, organiseren van fotoshoots, design, teksten, tot websites bouwen, alles wat je maar kunt bedenken, een geoliede machine. Echt een plek om zelf te groeien en van elkaar te leren. Het marketingteam bestaat (nu nog) uit 4 fulltimers en 2 parttimers die er samen voor zorgen dat niemand in de Benelux en Duitsland meer om Welvaere heen kan. 

Jouw dag

Normaal gesproken start onze dag om 07.45 op kantoor in Nijkerk. We drinken samen een heerlijk bakje koffie, cappuccino of theetje en kletsen wat bij. Op dit moment ziet dat er natuurlijk iets anders uit, maar we proberen elkaar zoveel mogelijk te zien via ons beeldscherm, ook heel gezellig! De dag op de marketing beginnen we met een dagstart om 08.30. Samen kijken we naar de data en of we nog ergens op moeten inspelen en delen we onze dagindeling. Ook bekijken we de data van jouw projecten, heb je interessante ontdekkingen gedaan of een goede tool ontdekt, dan deel je dit ook met je direct collega’s.

Welvaere vacature

Je kruipt achter je computer en kijkt of er wat interessants uit de verschillende A/B tests en gepersonaliseerde pagina’s is gekomen wat je later die dag kunt delen met je collega’s. Je checkt de planning van je lopende projecten en gaat lekker aan de slag. Jouw doel is vandaag om de pagespeed omhoog te krijgen en om een nieuw videoblock te programmeren die is aangevraagd vanuit het marketing team.

Vacature

Aan het einde van de dag duik je nog een beetje in de SEO van de website. Want dat willen we natuurlijk ook picobello in orde hebben. Die hogere positie in Google kunnen we namelijk ruiken, maar daar moeten we samen wel voor werken. Om half vijf neem je alle website suggesties door en pas je ze aan. Voor je het weet is jouw werkdag alweer voorbij.

Word onderdeel van een hecht en gezellig team.

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen. 

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En een lunch hoef je trouwens ook niet mee te nemen. Dat krijg je van ons! 

Wat jij van ons kunt verwachten

 • Je krijgt een passend en fijn salaris
 • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, gezelligheid en uitdaging
 • Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s
 • Genoeg doorgroeimogelijkheden en een jaarlijks opleidingsbudget van € 750,-
 • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • De mogelijkheid om ook thuis te werken en je krijgt een laptop van de zaak

Wat jij meebrengt

 • Je hebt ervaring met WordPress & Woocommerce
 • Je bent ervaren in HTML, CSS, Javascript en PHP
 • SEO kennis is een sterke Pre
 • Je werkt zelfstandig en zoekt graag dingen uit
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd en relevante werkervaring. Ben jij junior of medior? Geen probleem!
 • Je hebt HBO werk en denkniveau
 • Je bent 18 tot 24 uur in de week beschikbaar, wil je meer werken? Dan kunnen we dat altijd bespreken.
 •  

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!