Internationale Chauffeur/Chauffeuse

Word jij de nieuwe toevoeging aan ons enthousiaste team?

Welvaere groeit en daarom zijn we op zoek naar een chauffeur/chauffeuse die het fantastisch vindt om door de Benelux en Duitsland te rijden, af en toe een nachtje in de bus te slapen en een borrel in de hottub niet uit de weg gaat.

Welvaere is een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. We hebben een kantoor, werkplaats en showroom in Nijkerk maar ook vestigingen in Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren” en zijn daarom opzoek naar nieuwe, positieve & oplossingsgerichte collega’s met een groei-mindset die ons jonge team komen versterken!

Hoe ziet een dag bij Welvaere eruit?

Meestal begin je om 06:45 met een bakje koffie en de laatste nieuwtjes van je collega’s. Om 07:00 start de werkplaats en begint ook jouw werkdag. Onze top chauffeuse Emie plant alle bezorgingen in. Bij haar kun je dus aankloppen als je wilt weten waar je die dag naartoe moet rijden. Voordat je wegrijdt moet je eerst de producten verzamelen, inpakken en op de kar zetten.

Aangekomen bij de klant maak je natuurlijk eerst even een praatje. Aangezien je veel internationaal gaat rijden is het wel handig als je een aardig woordje over de grens spreekt. Samen tillen jullie de hottub of sauna van de kar en, als dit afgesproken is, installeer je deze in de tuin. Wees niet bang, wij leren je wel hoe dat moet. Wanneer je aan het eind van de dag terug bent, leg je vast zoveel mogelijk spullen klaar voor de volgende dag. Kun je ’s ochtends weer zo snel mogelijk de weg op!

Het streven is om alles tussen 07:00 en 16:00 te bezorgen, maar de tijden fluctueren nog wel eens. Soms in jouw voordeel, soms in jouw nadeel. En soms moet je zo’n stuk rijden dat je een nachtje wegblijft. Het is dus belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt!

Aansluiten hottubkachel

Hecht en gezellig team

Regelmatig organiseren we een leuke teamactiviteit, sportdag of workshop. En in de pauze, als je er bent, kun je de strijd aangaan met je collega’s door een potje tafeltennis, poolen of tafelvoetbal. Dit alles nadat je van de verzorgde lunch hebt gegeten natuurlijk.

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te houden, gaan we daarnaast elk jaar met zijn allen op vakantie als we de jaarlijkse target hebben gehaald! En heb je een nieuw idee? Of vind je dat een product of service wel wat verbetering kan gebruiken? Of je hier nu een week, een maand of een jaar werkt: we horen graag wat je te vertellen hebt!

Experience center Welvaere

Wat jij van ons kunt verwachten

 • Je krijgt een uitstekend salaris 
 • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, gezelligheid en uitdaging
 • Onbeperkt gebruik maken van onze hottubs & sauna’s
 • Jaarlijks opleidingsbudget van 750,-
 • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding & pensioenregeling 
bezorgen hottub

Wat wij van jou verwachten

 • Je denkt oplossingsgericht en hebt technisch inzicht
 • Je hebt een goed humeur, bent klantgericht en zelfstandigheid is jouw tweede naam
 • Je werkt 40 uur per week
 • Je bent niet vies van een vrijdagmiddagborrel in de hottub
 • Aanhanger rijbewijs BE is een pré
 • Het zou fijn zijn als je jezelf goed kunt redden in het Duits

Solliciteer direct als je interesse hebt in deze vacature! 

Hoe solliciteer je?
Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Linsey van Dijk. Wie weet zit je straks aan de koffietafel voor een leuk gesprek of kom je onze werksfeer ervaren!