Inkoper bij Welvaere

Wanneer we aan jou vragen waar jij ontzettend vrolijk van wordt, dan is jouw antwoord: plannen, regelen, inkopen en ontzorgen. Welvaere is op zoek naar een inkoper met ervaring die wel een beetje uitdaging kan gebruiken. Want dit allemaal hebben wij voor jou klaarliggen, wij zoeken namelijk een inkoper oftewel stock hero. 

Als inkoper bij Welvaere ben jij verantwoordelijk voor de inkoop en het voorraadbeheer van al onze vestigingen. Ons steeds verdere groeiende bedrijf heeft noodzaak aan een aanpakker en inkoper met ervaring, die ons kan laten zien hoe het moet.  Kom jij bij ons werken, dan ben jij verantwoordelijk voor de inkoop en de voorraad op onze verschillende locaties. Hoofdzakelijk zorg jij ervoor dat onze twee productielocaties (Nijkerk en Putten) nooit zonder onderdelen komen te staan! En daarnaast voorzie jij onze verkooplocaties van alle accessoires die hun nodig hebben in onze showrooms. 

Je bent niet vies van een uitdaging, verbeteringen, gesprekken met leveranciers, kostprijsbeheer en het ontzorgen van onze afdelingen op het gebied van (grijp)voorraad!

Dit vind je leuk om te doen

Zorgen voor een optimale voorraadplanning
Contact met leveranciers (en prijsonderhandelingen)
Het verbeteren van supply chains
Bewaken van inkoopprijzen en kwaliteit 

Service coordinator Welvaere

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begint om 07:45  uur aan de koffietafel in de kantine van ons kantoor in Nijkerk. Hier begin je de dag samen met collega’s en een heerlijk kopje koffie. Om 08:00  loop je naar je kantoor. Je bekijkt je inkomende berichten en signaleert of er problemen zijn ontstaan in jouw inkoop- en voorraadplanning. Zo ja, het oplossen daarvan is jouw doel van die ochtend. Zo niet, dan inventariseer jij wat er door onze afdeling verkoop is verkocht en wat daarvoor op inkoop gebied nog voor geregeld moet worden. 

Om 12 uur geniet je van een verzorgde lunch, lekker bakje koffie en bijvoorbeeld een kleine wandeling. Je hebt namelijk een uur pauze. Na de pauze ga je aan de gang met jouw uitdaging het verbeteren van de afdeling inkoop, het efficiënter inrichten van onze supply chain, zorgen voor de meest optimale voorraadplanning, net die leverancier vinden die het product voor de helft in kosten kan leveren en nog veel meer! Is het tijd om af te sluiten, dan kijk jij nog snel of alle geplande leveringen inderdaad binnen zijn gekomen en of jij er wederom voor hebt gezorgd dat onze producties zonder zorgen onze prachtige producten kunnen bouwen.

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats van de hottubs zijn gevestigd in Nijkerk en de productie van de sauna’s is gevestigd in Putten. We hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons jonge team ko

Word onderdeel van een hecht en gezellig team

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen.

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En de lunch, die krijg je van ons!

Hier herken je jezelf in:

 • Je bent secuur en vind het leuk als alles op orde is
 • Je bent beschikbaar voor 38 uur in de week
 • Je hebt ten minste 2 jaar relevante werkervaring
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bruist van de energie en enthousiasme 
 • Je bent een flexibele, resultaatgerichte teamspeler

 

Dit zoek jij verder in een nieuwe baan

 • Een passend salaris;
 • Een opleidingsbudget van €750,- per jaar;
 • 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding (als je verder dan 15 km woont) en een pensioenregeling;
 • Een heerlijk gezonde en verzorgde lunch;
 • De meest ontspannen werkomgeving van Nederland. met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin;
 • Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes, teamuitjes en gezellige pauzes;
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, de dagen vliegen voorbij;
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken in de hottub met de baas of directeur. 

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!