Fijne producten om te genieten in de buitenlucht

Lekker naar buiten

Een plek van ontspanning, dat hoort jouw tuin te zijn. Transformeer je tuin naar een magische plek waar je plezier hebt, kunt lachen, dromen en tot rust komt. Op het moment dat de zon vol schijnt, het pijpenstelen regent of tientallen sneeuwvlokjes de tuin wit kleuren; iedere dag wordt er een om te genieten. 

Stap de tuin in, balkon of dakterras op en geniet van de frisse lucht. En met onze buitenproducten is dat geen probleem! Voor alle avonturen in je achtertuin ben je bij Welvaere op de juiste plek!

Naar buiten met Welvaere

  • Voor alle avonturen in de achtertuin
  • Maak onvergetelijke momenten in de buitenlucht
  • Grote showroom in Nijkerk, waarin je jouw buiten leef producten kunt bekijken

Onze Lifestyle producten

Terwijl jij de frisse buitenlucht in loopt op weg naar een heerlijk warme Ducktub of Tønsauna word je warm gehouden door deze unieke Badekåpe van Welvaere. 
vanaf 95,00 Bekijken
Echt een musthave voor tijdens een hottub- of sauna sessie. Een grote handdoek waarin je helemaal verdwijnt, heerlijk op kunt liggen en je in de frisse buitenlucht heerlijk warm houdt.
vanaf 65,00 Bekijken
Trek je even terug met een boek of om te genieten van een wonderschoon uitzicht in de buitenlucht op de uiterst comfortabele Sitträ stoelenset met bijpassend tafeltje. 
  • 2 personen
vanaf 295,00 Bekijken
Afkoelen na een heerlijke warme hottub of saunasessie is erg belangrijk. En dat doe je natuurlijk onder onze luxueuze Utanfor Combidouche. Een fijne regendouche en stortemmer in een! 
vanaf 1.545,00 Bekijken
Goed afkoelen doe je door onder onze Utanfor regendouche te stappen. Draai de kraan open en geniet van de vele ijskoude waterstralen die je huid raken.
vanaf 945,00 Bekijken
Direct afgekoeld door aan het hengsel van de stortemmer te trekken en een plons koud water over je heen laten vallen. Heerlijk na een warme hottub of saunasessie.
vanaf 785,00 Bekijken

Onze producten bekijken?

Nieuwsgierig geworden naar onze buitenproducten? Kom dan eens langs in ons Experience center, we zijn vijf dagen in de week open!

Showroom bekijken
Experience center Welvaere

Naar buiten, ook al is het maar even, doet de mens goed. Door iedere dag de tijd te nemen om wat frisse buitenlucht in te ademen maak je extra endorfine aan. Stress en angstige gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarvoor hoef je niet in de auto te stappen, dat kan gewoon in je eigen tuin. Zie je jezelf al genieten met je familie, gezin en geliefde van een heerlijke bbq tijdens een zwoele zomeravond terwijl de kinderen spetteren in een Ducktub? Op heerlijke stoeltjes rondom een kampvuurtje met marshmallows? Of gewoon, met een goed boek of gesloten ogen. Dat zijn van die momenten om nooit te vergeten, die blijven je bij!

Hottub onderwater verlichting

Ducktub hottubs

Nog intenser genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken
Ton sauna buitensauna veranda Welvaere

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Buitensauna's bekijken
Buiten genieten

Vakantie in eigen tuin

Iedereen heeft een periode van rust nodig, vaak kiezen we er voor om onze koffers te pakken en op vakantie te gaan. Maar, dit kan ook gewoon thuis. Maak je tuin een plek om op avontuur te gaan en hier de vakantie door te brengen. Een vakantie voor jou en het hele gezin, een om nooit meer te vergeten.

Lees hier onze tips