Bezorging en afhalen

Ducktub Hottub

Onze complete Ducktubs worden volledig gratis geleverd in Nederland (exclusief bezorging naar waddeneilanden en direct leverbare modellen). Als de hottub is geproduceerd, wordt er een afspraak gemaakt voor het bezorgmoment.

Voor bezorging in België rekenen wij een tarief van €125. Mocht u liever de hottub zelf afhalen bij onze vestiging in Nijkerk, dan kunnen wij u een korting bieden van €115.

De hottub wordt tot op de stoep geleverd. Optioneel is het installeren direct bij de bezorging. Je wordt van te voren op de hoogte gebracht wanneer de levering plaatsvindt.

Voor tijdens de bezorging dien je zelf wat mensen te regelen die kunnen helpen met het tillen van de hottub. Als er geen mogelijkheid is om de hottub gemakkelijk in de tuin te zetten dan dient er een kraan te worden geregeld. Dit zit niet bij onze bezorgkosten in!

Bezorging door Emie & Max

Wanneer Emie jouw hottub of sauna komt bezorgen is er een grote kans dat onze favoriete collega Max ook mee komt!

Bezorging hottubs Welvaere

Sauna

Wanneer je een sauna bij Welvaere koopt, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een sauna die opgebouwd wordt in je achtertuin of een zelfbouwpakket. Wanneer we de sauna op komen bouwen komen er kosten bij voor het bouwen en het vervoer. Een zelfbouwpakket kun je zelf op komen halen of wij brengen hem.

Bezorging in Nederland: €290,-
Bezorging in België: €490,-
Bezorging in Duitsland: €690,-

Voordelen van bezorging door Welvaere

  • Wij nemen 100% risco op het vervoer
  • Je hoeft geen aanhanger te regelen
  • Je hoeft niet zelf naar onze showroom te komen
Welvaere productie

Afhalen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw hottub of sauna af te halen. Ook daar maken we een afspraak voor. Zo kunnen wij rustig de hottub of sauna op de kar zetten en zijn er nog mogelijkheden om wat vragen te beantwoorden.