No items found.

Waarom een hottub

Het delen van een houtgestookte hottub met je partner, beste vrienden en gezin zorgt voor een heerlijk uniek moment. Een moment waarin je even stilstaat, geniet van de stilte of een goed gesprek en helemaal tot rust komt. Je geniet niet alleen overdag in een hottub, maar ook tot diep in de nacht blijft het water heerlijk warm. Een hottub levert plezier voor iedereen. Jong en oud, klein en groot.

Hottubs bekijken

Ultieme ontspanning in eigen achtertuin

Jouw tuin hoort een plek van ontspanning te zijn. Een plek om te lachen, te dromen en tot rust te komen. De houtgestookte Ducktub hottub is gebouwd om je tuin te transformeren tot een ruimte voor ultieme ontspanning.

Zwoele zomerdagen of knusse winterdagen, elke dag is een dag om te genieten van het warme water van de Ducktub hottub en de frisse buitenlucht. Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud en een meesterlijke opwarmtijd. Elke Ducktub wordt met de hand gemaakt, volledig naar jouw wens.

Daarom een hottub van Welvaere

  • Jouw eigen hottub stel je helemaal zelf samen
  • Je kunt ontspannen op de beste manier die er bestaat
  • Om op te warmen in de winter en af te koelen in de zomer
  • Je koopt bij de producent en niet bij een wederverkoper
  • Voor een extra gezellige avond met je partner, gezin of vrienden

Handgemaakt in Nederland

Uniek in Nederland is dat wij onze eigen hottub productie hebben opgezet. Gemiddeld rollen uit deze productie zo’n 30 hottubs per week voor klanten uit onder andere Nederland, Duitsland en België. Iedere hottub wordt echt gemaakt op bestelling van de klant en rolt met de offerte langs de verschillende stations in de productiehal.

Zelf samenstellen

Jouw hottub maken we volledig naar jouw wens. Wil jij naast vuurtje stoken en relaxed achterover leunen ook dat je spieren een massage krijgen? Dan kan je kiezen voor een bubbel- of jet systeem. Denk jij er een paar keer per week in te gaan? Dan is een filterpomp ontzettend handig. Zo kan je wel drie maanden met je water doen. Daarnaast is er voor iedereen een passende hottub. Doordat de modellen verschillen in grootte en in de hoogte van het zitgedeelte, kunnen zowel reuzen, als ukkies, verliefde stelletjes en tien-delige families tevreden in onze hottubs zitten.

Zeer hoge kwaliteit

Wat voorop staat is dat jij een hottub ontvangt van topkwaliteit en daar ook blij mee bent. Om dat te realiseren zijn we altijd bezig met onze producten te innoveren. De best haalbare kwaliteit in combinatie met de snelst haalbare levertijd. Daar doen we elke dag ons best voor en de volgende dag proberen we het een stukje beter te doen.

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Persoonlijk advies in ons Experience Center

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Iets anders mag ook, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles van onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je natuurlijk precies weten waar je aan toe bent.

Kom naar ons Experience Center

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat is een hottub?

Wat zit er bij de vanafprijs?