Geniet dezelfde dag nog in je hottub

Voor de magazijn leegverkoop is het niet mogelijk om een afspraak te maken om eerder te komen. De sale is op zaterdag 11 februari en begint om 10 uur en eindigt om 15.00. We snappen dat je misschien niet kunt komen, dan kun je de week erna nog bellen wat er allemaal staat. 

🛻 Kom met je eigen aanhanger en neem de hottub gelijk mee naar huis
💳 Je betaald met de pinpas of met cash, gepast. Wij hebben geen wisselgeld
🚚 Bezorging door Welvaere van Tweedehands en tweedekans is op de stoep zonder instalatie. Dit gaat obv beschikbaarheid en daar moet je voor betalen
✔️ Alle hottubs werken en zijn getest in de werkplaats
😃 Schade is alleen visueel, de hottubs werken allemaal perfect 
💵 Jouw investering voor een complete hottub is tussen de 2500 en 6000+ euro 
❌ Het is niet mogelijk om van te voren een hottub te reserveren, alles is obv beschikbaarheid en op=op. Wil je zeker zijn? Zorg dat je er dan stipt om 10 uur bent

Tweedekans en Tweedehands hottubs

Tijdens de magazijnsale hebben we een groot aantal tweedehands en tweedekans modellen hottubs. Deze hottubs hebben schade in de kuip of er zit osmose in. De ene met diverse opties de ander basic met alleen houtkachel. Kom naar de magazijnsale om te zijn wat er precies is. 

De modellen die we hebben: 6 Ducktub Bjorns, 1 Bjorn Basic, 2 Hjorns, 2 Luks, 1 Ovalti, 3 Externs en 1 Oval. 

* Deze hottubs worden verkocht zonder garantie. Garantie voor een maand (alleen op de werking) kun je afkopen voor 350 euro. 

Stockmodellen

In het magazijn hebben we ook een aantal stock modellen staan. Deze modellen zijn allemaal volledig nieuw en staat als voorraad. De ene met diverse opties de ander basic met alleen houtkachel. Kom naar de magazijnsale om te zijn wat er precies is. 

De stock modellen die we hebben staan zijn een drie Ovalti’s, drie Ovals, een Bjorn en een Bjorn die langs een kunstschilder is geweest. 

Hottub kuipen

Wil je zelf aan de slag? Dan verkopen we ook losse kuipen zodat je je eigen hottub kunt maken. Hier zit geen garantie op, en dit kun je ook niet afkopen. Eventueel kun je de aankoop van de kuip nog uitbreiden met een aansluitset; slangenklemmen, tules & slangen. En een hottubkachel (op basis van beschikbaarheid en voorraad). 

20x Bjorn 800,- p.s
3x Bjornstor  850,- p.s
1x Extern  900,- p.s
1x Oval met isolatie 1000,- p.s
2x Oval van kunstenaar 600,- p.s