Hottub mogelijkheden

De mogelijkheden voor jouw hottub

Iedere Ducktub hottub bij Welvaere wordt met de hand gemaakt. Iedere plank wordt apart geselecteerd, ieder element met de hand erin gemaakt en iedere schroef wordt er eigenhandig ingeschroefd. Dat allemaal in de werkplaats naast ons grote Experience center in Nijkerk.

Het voordeel hiervan is dat jij een hottub in je tuin hebt staan die voor 100% bij jouw wensen past. Maak een luxe hottub door het toevoegen van een bubbel- of jetsysteem. Of zorg voor extra gemak door een trappetje en een cover. Bij Welvaere kies je het allemaal zelf!

Ducktub luks

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken