Hottub mogelijkheden

De mogelijkheden voor jouw hottub

Iedere Ducktub hottub wordt bij Welvaere met de hand gemaakt. Elke plank wordt apart geselecteerd, ieder element handmatig gemonteerd en iedere schroef wordt er eigenhandig ingeschroefd. Dat allemaal in de werkplaats naast ons grote Experience Center in Nijkerk.

Het voordeel hiervan is dat wij een hottub kunnen maken die voor 100% bij jouw wensen past. Kies je voor een luxe hottub door het toevoegen van een bubbel- of jetsysteem? Ga je voor extra gemak met een trappetje, leuning en een cover? En past een houtgestookte hottub bij jou, ga je voor elektrisch of wil je het liefst allebei? Bij Welvaere heb je het helemaal zelf in de hand.

Meer informatie over de mogelijkheden voor jouw toekomstige hottub

Ducktub luks

Wat je ook kiest, ontspannen ga je in elk geval!

Onze Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs in het echt bekijken