Barrelsauna zelf bouwen?

U bent op zoek naar een bouwpakket om uw eigen sauna volledig zelf te bouwen. Een dagje heerlijk klussen en ’s avonds of de volgende dag geniet u al van een heerlijke saunasessie in uw eigen gebouwde buitensauna. Hoe leuk zou dat zijn?

De bouwpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, voor ieder wat wils. Nu kan het natuurlijk zijn dat er geen sauna is die volledig aan uw wensen voldoet. Wij vinden het belangrijk dat de sauna die u koopt geheel past bij uw wensen en in uw tuin. Zo is er altijd een bouwpakket van een buitensauna die volledig bij u past!

Alle modellen bekijken

Prefab bouwpakket

De buitensauna bouwpakketten zijn geheel voorbereid. Alle materialen en onderdelen zijn geheel op maat voor u gemaakt. Doordat het pakket gereed voor gebruik is, is de sauna zeer gemakkelijk te installeren. Alle planken zijn op maat gemaakt en met de duidelijke handleiding zet u de sauna in 1 á 2 dagen in elkaar.

Uiteraard is het handig dat u enig technische kennis heeft, of dat u gewoon handig bent. Ook raden wij aan om de sauna niet alleen te bouwen maar altijd samen met iemand. Dit scheelt niet alleen tijd, maar is ook gemakkelijker zo kunt u elkaar altijd helpen.

Alle modellen bekijken
sauna bouwpakket

Goede voorbereiding

Wanneer u ervoor kiest om een bouwpakket van een sauna, is een goede voorbereiding belangrijk. Dat kan goed bij ons in de showroom. In onze showroom kunt u verschillende sauna’s bekijken en helpen de adviseurs u met het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs kunnen ook alle vragen beantwoorden die u heeft met betrekking op het bouwen van de sauna.

Kom langs in onze showroom!

Hoogwaardige scandinavische kwaliteit

Wij werken alleen met de beste onderdelen en materialen voor onze buitensauna’s. De sauna’s worden gemaakt van Scandinavisch sparrenhout of thermohout. Ook de kachels in onze sauna’s komen uit Scandinavië, deze zijn namelijk van het merk Harvia. Harvia is de grootste fabrikant op het gebied van saunakachels en heeft al meer dan 40 jaar ervaring.

Veel buitensauna’s worden in China vervaardigd. Wij hebben echter gekozen voor een geheel Europees product. Niet alleen omdat wij een voorliefde hebben voor Scandinavië, maar ook om kwaliteit te waarborgen. Vervaardigd uit Fins sparren- of thermohout. Wij maken geen gebruik van standaard producten, iedere barrelsauna wordt met de hand voor u gemaakt. Dit geeft u dan ook de perfecte mogelijkheid om de sauna geheel aan te passen aan uw wensen. Heeft u straks die mooie traditionele Finse buitensauna in uw achtertuin staan?

Alle modellen bekijken

Wij kunnen dit iedereen aanraden!

Op 21 augustus werd onze sauna afgeleverd en opgebouwd door 3 zeer vriendelijke, beschaafde en deskundige medewerkers van Welvaere. Ze stonden om stipt 8 uur voor de deur en om half 3 kwam er rook uit de kachelpijp en konden wij ons eerste rondje doen in onze eigen sauna, Wat een luxe! 
Inmiddels zijn we bijna een maand verder en genieten enorm van onze sauna. Nog geen seconde spijt gehad. Het goede nieuws is dat naast dat het lekker is, ook merkbaar goed is voor de gezondheid: ik had al jaren last van een peesontsteking en deze is nagenoeg verdwenen! 

Klant uit Soesterberg