Lees hier alles

Alles over het onderhoud van de buitensauna

Wanneer er een buitensauna in jouw tuin staat te pronken, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Het liefst jaren achter elkaar genieten van ontspannen momenten en plezier voor iedereen in een Tønsauna. Wil je dat, dan heeft de sauna logischerwijs onderhoud nodig. Af en toe een schoonmaakbeurt en wat extra aandacht doet wonderen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het onderhouden van jouw buitensauna.

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken
Datenight Welvaere hottub ducktubs

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken