No items found.

Buitensauna kachels

Het allerbelangrijkste voor de sauna is natuurlijk de kachel. Want op welke manier ga je anders die heerlijke warme ruimte creëren? Je kunt de sauna verwarmen met houtgestookte én elektrische saunakachel. Bij Welvaere heb je dan ook de keuze tussen houtgestookte en elektrische saunakachels. Van twee diverse A-kwaliteit merken Harvia en HUUM.

Buitensauna's bekijken

Twee manieren van verwarmen van je sauna

Je kunt kiezen voor elektrisch en houtgestookt. Ga je voor een elektrische saunakachel dan moet deze altijd aangesloten worden op krachtstroom en kies je voor gemak, snelheid en een praktische kant. 

Met een elektrische kachel kan je de sauna gemakkelijk van te voren aanzetten zodat deze zonder omkijken de perfecte sauna temperatuur bereikt. Met een app, timer of op afstand via Wifi. Onze elektrische saunakachels bieden verschillende mogelijkheden.

Kies je voor houtgestookt verwarmen dan kies je eigenlijk ook voor avontuur en traditie. Dichterbij de traditionele sauna kom je namelijk niet, en hoe leuk is het dat je zelf met een vuurtje zorgt voor een perfecte temperatuur? 

Onze saunakachels

  • Praktisch en van hoge kwaliteit
  • Van de topmerken HUUM en Harvia
  • Kies voor de kachel die bij jou past!

Onze barrelsauna: De Tønsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Saunakachels van HUUM

De kachels van HUUM komen uit Estland en hebben allemaal een prachtig design. Niet voor niets heeft dit toonaangevende merk een red-dot award in 2021 gewonnen. De kachels van dit merk zijn van hoge kwaliteit en stralen luxe uit. Met de vele gerolde saunastenen rondom de kachels kun je de luchtvochtigheid binnen in de sauna’s naar een heel hoog niveau brengen.

Saunakachels van Harvia

Harvia is al jaren marktleider op het gebied van sauna’s met een herkomst uit Finland, het saunaland. De kachels van Harvia hebben dan ook allemaal een lange levensduur. Wanneer je vaak in sauna’s zit of je verdiept in buitensauna’s komt dit merk je vast bekend voor. Al onze Harvia kachels komen met ruwe saunastenen en hier kun je dus zelf een opgieting in je eigen sauna op creëren.

No items found.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER • Het weekend staat weer voor de deur, dat is hét moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #tønsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife 🌿

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. 🪵

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram