Informatie over montage

Wij bouwen sauna's in Nederland en België!

  • Gebouwd door onze eigen monteurs in Nederland en Belgie
  • In 1 dag gebouwd in je eigen achtertuin
  • Al veel saunafans gingen je voor

Één dag werk

Wanneer het saunapakket door ons is voorbereid, zal een van onze adviseurs contact met jou opnemen. Samen zullen jullie dan een geschikt moment uitkiezen wanneer de sauna geplaatst gaat worden. De timmermannen die de sauna komen plaatsen zijn altijd met z’n tweeën wat betekent dat de sauna ook binnen één dag gereed zal zijn. Hele bijzondere sauna’s zullen wat langer duren voordat deze opgebouwd zijn maar dat zul je dan ook op tijd van ons horen.

Onze timmermannen bouwen de sauna in één dag op in jouw tuin! Aan het einde van de dag hoef je alleen de kachel nog maar aan te steken en kun je genieten in je eigen sauna!

Welvaere sauna bouwen

Vakkundige plaatsing en montage

De geschoolde timmermannen van Welvaere hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en monteren de sauna ter plekke in jouw achtertuin. Door de ervaring in het bouwen aan sauna’s die onze timmermannen hebben zal een kleine aanpassing, doorgegeven bij de bestelling ook gemakkelijk verwerkt kunnen worden.

De sauna komt in een groot pakket bij jou in de achtertuin. Doordat alle onderdelen los zijn is dit ook geen probleem in een kleinere achtertuin. Doordat alle onderdelen van de sauna los jouw tuin ingebracht kunnen worden is er weinig ruimte nodig om het huis. Pas als de sauna opgebouwd wordt, zal deze de volledige plek in beslag nemen.