mountain

Robs Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing, eerder Robs Grote Tuinverbouwing, is een programma dat al heel lang op TV is. In dit tv-programma wordt het huis en de tuin aangepakt naar de wensen van de bewoners. Een aantal keren per jaar komt het dan ook voor dat er een hottub of sauna in de grote tuinverbouwing te zien is. En vrijwel altijd is dat er eentje die bij ons vandaan komt.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Hottub in de Grote Tuinverbouwing

In de uitzendingen van de Grote Tuinverbouwing op SBS6 zie je hoe er iedere week een mooie tuin wordt gebouwd. Sommige tuinen krijgen zelfs een eigen wellnesshoek met een houtgestookte hottub of buitensauna van Welvaere.

Hottub op TV

In diverse afleveringen is te zien hoe de hottub prachtig wordt geplaatst in de creaties van Rob Verlinden en momenteel van Ivo. In de laatste aflevering op 8 januari 2022 werd er een Ducktub Bjornstor geplaatst onder een overkapping. De wens van Mike, een van de bewoners.

Gerelateerd product
Ducktub Bjornstor
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

Hottubs bij Lang Leve de Liefde – SBS 6

Bekijken
Corner Icon