mountain

Mogelijkheden voor jouw zelf samengestelde hottub of sauna!

Op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en quality time kunt doorbrengen met je vrienden en familie? In deze blog gaan we dieper in op de talloze mogelijkheden die je hebt bij het samenstellen van jouw eigen hottub of sauna. Van de grootte en vorm tot aan de kleinste details, wij helpen je om jouw ultieme wellnessproduct samen te stellen.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Hottub: jouw persoonlijke Ducktub

Als je besluit een hottub te kopen, wil je natuurlijk dat die helemaal aansluit bij jouw behoeften en wensen. Daarom bieden we verschillende opties aan, zodat je jouw hottub volledig naar wens kunt samenstellen. Het begint allemaal met de keuze voor de grootte en vorm van de kuip. Of je nu gaat voor een intieme tweepersoons hottub of een ruime variant waar de hele familie of vriendengroep in past, de keuze is aan jou!

Verwarm mogelijkheden

Je hebt ook de vrijheid om te kiezen hoe je jouw hottub wilt verwarmen. Ga je voor de charme van een houtgestookte hottub, het gemak van een elektrische, de veelzijdigheid van een hybride hottub of toch liever een biodieselkachel? Genoeg mogelijkheden in ieder geval.

Opties en accessoires

Dan hebben we het nog niet gehad over alle extra opties die beschikbaar zijn nadat bovenstaande keuzes gemaakt zijn. Wil je jouw ontspanningservaring compleet maken met onderwaterverlichting, bubbels of jets? En kies je ook voor een praktische toevoeging zoals een filtersysteem, een cover, een zijtafel, of een trap met een handige leuning? Eigenlijk is alles mogelijk om jouw hottub echt jouw persoonlijk wellnessproduct te maken.

Sauna: een warme ontspanningsplek naar wens

Ook voor liefhebbers van sauna’s is er genoeg te kiezen. Met onze sauna's kun je jouw eigen wellnesstuin creëren naar eigen wens. Begin met het kiezen van de juiste grootte. Ga je gezellig met zijn tweetjes, heerlijk alleen of met die leuke vriendengroep van de sauna genieten?
Voor wie graag een extra luxe touch wil, zijn er ook sauna's met een handige kleedruimte of een veranda om op af te koelen aan de voorkant.

Verwarmen en andere mogelijkheden

Vervolgens kun je jouw sauna personaliseren met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een half of heel panoramaraam voor een mooi uitzicht op de natuur en/of rechthoekige ramen aan de voorkant van je sauna. En natuurlijk kan er bij een sauna ook gekozen worden tussen houtgestookte of elektrische kachels, afhankelijk van jouw voorkeur.

En laten we de details natuurlijk niet vergeten. Van de banken tot aan de verlichting, je kunt alles toevoegen om jouw sauna helemaal naar jouw smaak in te richten. Zo wordt de sauna in de basis met rechte banken ingericht, maar kan er ook gekozen worden voor een comfortupgrade. Er worden dan banken met een lichte ronding en rugleuning voor extra comfort geplaatst. Ook wordt er een mooie vloer aan jouw sauna toegevoegd.

Jouw persoonlijk wellnessproduct wacht op jou!

Of je nu kiest voor een hottub of een sauna, we staan voor je klaar om jouw droom van ontspanning in de buitenlucht werkelijkheid te maken. Kom langs in ons Experience Center en laat je adviseren door onze experts. Laat het ontspannen maar beginnen.

Gerelateerd product
Ducktub Extern
Bekijken
Gerelateerd product
Tønsauna 280
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Recruitment & Marketing

Sanne is onze marketingspecialist en duikt dagelijks in onderwerpen die jou helpen bij het creëeren van jouw eigen wellnessdroom. ✨

Bekijk alle mogelijkheden in het echt

Kom langs in ons Experience Center voor advies op maat en ontdek alle mogelijkheden voor het samenstellen van jouw ideale hottub of sauna.

Plan je bezoek

Bekijk deze blogs ook

De hottub voor het hele gezin

Bekijken

Wat kost een buitensauna

Bekijken

Hottub verwarmen met biodiesel. Al eens aan gedacht?

Bekijken
Corner Icon