De voordelen van een bubbelsysteem in een hottub!

Je hebt je keuze gemaakt, je gaat voor een hottub in de tuin. Heerlijk! Maar met dat besluit ben je er nog niet helemaal. Er zijn namelijk hottubs in veel verschillende soorten en maten. Heb je bijvoorbeeld ook nagedacht over de extra opties die je kunt toevoegen aan de hot tub? Denk bijvoorbeeld aan een jetsysteem voor heerlijke rugmassages, onderwaterverlichting voor een romantische sfeer, een trapje of zijtafel. Of ga je voor een hottub met bubbelsysteem, één van onze meest geliefde extra’s? Wij snappen wel waarom. Dit zijn de voordelen van een bubbelsysteem in een hottub!

Hjorn met bubbels

De voordelen op een rij

  1. Een compleet andere beleving, wanneer jij dat wil
  2. Het idee van een luxe spa gewoon bij jou thuis
  3. Helemaal zen worden van het gevoel en geluid

Een compleet andere beleving, wanneer jij dat wil!

Een hottub heeft van zichzelf al heel veel voordelen. Zo verlaagt het je bloeddruk, versnelt het je stofwisseling en wordt het gelukshormoon ‘serotonine’ aangemaakt als je in een warm bad zit. Hierdoor voel je je blijer en minder gestresst. 

Voeg je bubbels toe? Dan komt daar nog een compleet andere beleving bij, zonder dat het traditionele hottub gevoel verloren gaat. Jij bepaalt wanneer je geniet van alleen de warmte van het water of wanneer je de bubbels aanzet. En dat met één druk op de knop. Zo zit je eerst ontspannen te luisteren naar ritselende bladeren en knapperend hout en het andere moment leun je achterover en wordt je rug gemasseerd door borrelende luchtbubbeltjes.

Stel in hottub met bubbels

Het idee van een luxe privé spa gewoon bij jou thuis

Kom je in een luxe spa? Dan weet je dat je niet ver hoeft te zoeken naar het bubbelbad. Dit bad is altijd erg geliefd. De kans dat het vol zit met mensen als jij aankomt of dat je af en toe een been van een vreemde tegen die van jou voelt, is groot. Hoe heerlijk is het als jij de deur helemaal niet uit hoeft voor deze ontspannen ervaring?

In je eentje, met je partner of het gezin kun jij dan genieten van de luxe van de spa en dat helemaal privé in je eigen tuin. Gooi er een heerlijk geurende aroma bij en het plaatje is helemaal compleet! 

Helemaal zen worden van het gevoel en geluid van het bubbelsysteem

Beeld het je alvast in, na een lange werkdag of een drukke week ben je toe aan ontspanning. Je trekt je badkleding aan en loopt in je badjas en op slippers de achterdeur uit naar de hot tub. Echt even zen worden, dat is wat je wilt op dit moment.

Het warme water zorgt dat de zorgen die je net nog in je hoofd had, langzaam verdwijnen. Je zet de bubbels aan en hoort het zachte, monotone geluid van de bubbels. Dit geluid en het gevoel van de honderden luchtbelletjes in het water, brengen je in een meditatieve toestand brengen. Op het moment dat je weer uit de hottub stapt, voel jij je heerlijk ontspannen!

“Voor mijn eigen ontspanning heb ik bewust voor de bubbelfunctie gekozen. Dan kan ik echt heel erg ontspannen.”

ervaring met een hottub van welvaere
Lotte - uit het klantverhaal van Lotte en Werner
https://welvaere.nl/blog/klantverhalen/withwelvaere-lotte-werner/

Hoe werkt het bubbelsysteem in de hottub precies?

Als je kiest voor een hottub met bubbelsysteem, worden er in de kuip 12 bubbelkopjes toegevoegd. Acht hiervan zijn gelijkmatig verdeeld over het ruggedeelte en vier monteren we bij de voeten.

De bubbelkopjes worden aangestuurd door een zeer stille motor, die je nauwelijks hoort. De motor zuigt de lucht aan en blaast deze uit richting de kopjes. Van de motor zie je verder niks. Deze zit verwerkt achter de houten bekleding van de hottub. Door middel van een luchtdruk knop in het hout, aan de zijkant van de hottub, zet je hem aan. De pomp kan gewoon worden aangesloten op het huis-, tuin- en keuken netwerk van 220/230 Volt.

Een hottub met bubbels in jouw tuin?

Wil jij je droom in vervulling laten gaan? Wij geven je graag meer informatie over een hottub met bubbels of andere fijne toevoegingen aan de hottub in jouw achtertuin. Kom vrijblijvend langs in ons Experience Center. Wij helpen je graag!

Showroom
me-time in de hottub
Melany
22 sep 2021
Geschreven door Melany
Wellness Expert