mountain

Bos planten met Trees For All

Niet voor niets zit er een boom in ons logo. Genieten wij op z’n tijd ontzettend van de buitenlucht en houden wij van de natuur. We nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage aan de natuur te leveren, naast dat we er ook van profiteren. Daarom planten wij al een aantal jaar bomen wanneer wij een Ducktub of Tønsauna verkopen in samenwerking met Trees for All.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Al zo'n 7000 bomen geplant met Trees for All

In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 7000 bomen geplant in samenwerking met Trees for All, een door het CBF en ANBI erkend doel. Dit goede doel plant voor ons namelijk twee bomen per compleet verkochte hottub of sauna. Wij doneren hiervoor een bedrag wat het mogelijk maakt om deze bomen te planten. Met het bedrag dat wij doneren worden er twee bomen geplant, een in Nederland en een in het buitenland.

De bomen die voor ons worden geplant staan onder andere in Nederland, Bolivia, Oeganda en Ghana. De bomen in het buitenland worden geplant voor bijvoorbeeld het herstel van landschappen, voedselproductie, vergroenen van provincies. Dit alles doet Trees for All omdat ze, samen met ons en met jou, een brede impact willen maken. Bijdragen aan een gezonder klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden voor iedereen.

Bos geplant in Drenthe

In maart 2022 vertrok een klein team van Welvaere naar de provincie Drenthe om het eerste Welvaere bos te planten. Dat alles om de provincie Drenthe te vergroenen in samenwerking met Staatsbosbeheer. In het ‘Welvaere bos’ zijn wel 14 soorten bomen geplant om de biodiversiteit te vergroten en een stabiel bos te creëren. De grote variatie zorgt dat veel diersoorten zich hier thuis voelen. Daarnaast is het doel van deze bossen het vastleggen van CO2. In totaal gingen meer dan 63.000 bomen de grond in. Na het planten duurt het nog tientallen jaren voor het bos volwassen is. En pas veel later kun je spreken van een bos, waar bomen, planten, dieren, schimmels en micro-organismen optimaal met elkaar samenleven.

Twee bomen per verkocht product

Voor het maken van onze producten gebruiken wij veel hout en hiervoor doen wij graag iets terug. Bij de verkoop van een Ducktub hottub of Tønsauna doneren wij daarom al jaren lang twee bomen per verkocht product.

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

1400 bomen geplant in 2020

Bekijken
Corner Icon