mountain

1400 bomen geplant in 2020

In 2018 zijn wij begonnen met het doneren van twee bomen op het moment dat wij een hottub of sauna verkopen aan onze klanten. Voor onze producten, hottubs en sauna’s wordt niet alleen hout gemaakt om het te produceren, ook om hem warm te maken. Daarom willen wij graag wat terug doen voor de natuur en als symbool voor een groene toekomst en dat doen we samen met Trees for All.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Ook in 2021 planten wij bomen

Wij vinden het milieu en duurzaamheid erg belangrijk en willen op deze manier ons steentje bijdragen aan een nog groenere toekomst. Met wel 1400 bomen hebben wij daar in het afgelopen jaar aan mee geholpen. Ook in 2021 blijven wij bomen planten samen met Trees for All.

Wij doneren hiervoor een bedrag wat het mogelijk maakt om deze bomen te planten. Met het bedrag dat wij doneren worden er twee bomen geplant, een in Nederland en een in het buitenland.

Trees for All

Bomen zijn het middel tegen klimaatverandering en daarom plant Trees for All bomen in Nederland en het buitenland. Daarmee compenseren we samen CO2-uitstoot. De missie van Trees for All is om wereldwijd nieuwe bossen te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame bosprojecten.

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

Nieuwe LED-verlichting in onze Ducktub hottubs

Bekijken
Corner Icon