mountain

Nieuwe LED-verlichting in onze Ducktub hottubs

De afdeling binnen Welvaere die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en innovatie van onze producten heeft een nieuwe LED-lamp voor in de Ducktubs geïntroduceerd.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Betere kwaliteit

De nieuwe LED-verlichting die in onze Ducktubs worden gebouwd hebben een betere kwaliteit. Dit komt onder andere doordat hij gemaakt van RVS 316. Dat betekent dat het lampje niet gaat roesten in het water. De verlichting is van het bekende merk Balboa.

Zeer lange levensduur

De LED-verlichting heeft een zeer lange levensduur. Zo kan deze achtereenvolgens 50.000 uur branden, dat betekent dat deze zo’n zes jaar lang aan kan staan. De LED-verlichting in onze hottubs gaan daardoor levenslang mee omdat deze niet fulltime aan staan.

Strak design en helder licht

Van gele verlichting naar helder wit gekleurd licht in de hottub. Door de blauwe kleur die het water heeft geeft dit in de hottub een prachtig effect. Doordat de verlichting geheel van RVS is, zorgt dit voor een strakke uitstraling in de kuip van de Ducktub.

  • 🔥 Veel branduren
  • ✅ Hoge kwaliteit
  • 💡 Helder wit licht
Gerelateerd product
Ducktub Bjornstor
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

No items found.
Corner Icon