Bedrijfsleider Welvaere Drenthe

Ben jij super zelfstandig, ondernemend, vind je het niet vervelend om alleen te kunnen werken, sta je je mannetje en vind je het leuk om iets from scratch op te bouwen? Kun je goed praten en heb je ook verkoopskills? Wij zijn op zoek naar een echte topper, een gouden ei zoals wij het ook wel noemen, die onze externe verkooplocatie gaat runnen. 

Jij bent volledig verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging van Welvaere in noord Nederland, omgeving Drenthe. Deze vestiging is er op dit moment nog niet maar openen we op het moment dat jij alle kennis en het gevoel van Welvaere hebt verzameld. 

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons gewoon geweldige team komt versterken!

Experience center Welvaere
Welvaere hottub showroom

Training 

Omdat het voor jou helemaal nieuw is en je toch een externe verkooplocatie onder je hoede hebt, krijg je de eerste twee maanden training bij Welvaere. Zo leer je niet alleen alle ins en outs over onze producten maar ervaar je ook de unieke cultuur binnen ons bedrijf. Op het moment dat we beide vinden dat je er klaar voor bent kun je aan de slag op je eigen plekje in Drenthe in de buurt van Hoogeveen, Assen en Emmen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vijf dagen in de week sta jij klaar om klanten te ontvangen in de showroom en deze te helpen in hun zoektocht naar die fijne hottub of mooie sauna. Daarnaast houdt je ook contact met je eigen klanten, bel je offertes na die je hebt uitgeschreven en zorg je dat de showroom er altijd picobello uitziet!

Je hebt een kort lijntje met Welvaere HQ over de gang van zaken in jouw showroom. De back office en administratie gebeurt allemaal vanuit de hoofdvestiging in Nijkerk. Hier hoef jij dus in principe niets voor te doen. Het is wel belangrijk dat jij hier een overview over hebt. Jij weet alles over jouw eigen klanten. 

In het begin zal je veel alleen werken. Maar onze marketing afdeling zorgt er, in overleg met jou, voor dat de deur wordt platgelopen. Daarom is ons doel dat je in de toekomst met meerdere medewerkers rondloopt. 

Hottub houtgestookt vrienden

Word onderdeel van een hecht en gezellig team!

Je werkt wel op een andere locatie dan het hoofdkantoor dat in Nijkerk zit. Maar dat maakt voor ons geen verschil! Je hoort er net zo goed bij. We vinden het leuk als je af en toe aan kunt sluiten bij al onze activiteiten die we bijvoorbeeld op woensdag organiseren. Denk aan een teamactiviteit, sportdag, workshop, hottubsessie of onze bekende womibo (woensdagmiddag borrel). 

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te houden, gaan we ieder jaar met zijn allen op vakantie als we ons jaarlijkse doel hebben gehaald.

Wat jij van ons kunt verwachten

  • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, uitdaging en de mogelijkheid om mee te bouwen aan iets nieuws;
  • Onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s;
  • Jaarlijks opleidingsbudget;
  • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding als je buiten een straal van 15 km woont en een pensioenregeling.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • We kunnen op jou bouwen en je bent betrouwbaar;
  • Je bent ondernemend en ziet je werk als een uitdaging;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je hebt een goed humeur en bent klantgericht
  • Je bent een echt pietje precies;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

 

Solliciteer direct

Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Linsey van Dijk. Wie weet zit je straks aan de koffietafel voor een leuk gesprek of kom je onze werksfeer ervaren tijdens een meeloopdag!