Nieuwsbrief

Mails vol inspiratie, tips en acties ontvangen?

Inspiratie voor het creëren van ultieme genietmomenten, ervaringen van andere klanten, als eerste op de hoogte van nieuwe producten en het antwoord op al jouw vragen. Klinkt dit als iets waar jij wel op zit te wachten? Meld je dan aan voor de Welvaere nieuwsbrief en ontvang regelmatig een mail vol met fijne artikelen, handige tips en exclusieve acties

Meld je aan voor de Welvaere nieuwsbrief

 

Ultieme genietmomentjes creëren in jouw tuin

Bij Welvaere koop je geen hottub of buitensauna. Je koopt een moment voor elkaar en ook zeker voor jezelf! In de nieuwsbrief vind je artikelen die jou inspireren jouw eigen wellnessparadijs te creëren, gewoon bij jou in de tuin. Welke hottub of sauna past bijvoorbeeld bij jouw wensen? Welke ingrediënten heb je nodig voor het creëren van fijne momenten? Hoe maak je van jouw tuin een échte ontspanningsplek?

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? 

Schrijf je snel in!

Waarom wil jij de nieuwsbrief ontvangen?

  • Je ontvangt een flinke dosis inspiratie
  • Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten
  • We delen exclusieve acties
  • Al jouw vragen worden beantwoord

Het moment van…

Meer dan 3.000 mensen hebben inmiddels een Ducktub hottub of Tønsauna in de tuin staan. Iedereen is bezig om mooie momenten te creëren. Ben jij benieuwd hoe zij dit doen? In elke nieuwsbrief delen we het moment van een klant. Zo zie je de prachtige plekken waar de hottubs en sauna’s staan en welke momenten in de hottub of sauna hen echt gelukkig maken. En hier kun jij weer inspiratie uithalen voor jouw volgende ultieme ontspanmoment!