No items found.

De bezorging van jouw wellnessproduct

Eindelijk is het moment daar dat jouw Ducktub hottub, T√łnsauna, bbq, vuurkorf en of spa de productie uit komt rollen. Op welke manier komt deze bij jou thuis?

Meer weten? Neem contact op

Bezorging door Welvaere

Ons eigen bezorg team onder leiding van een planner zorgt ervoor dat de producten die geleverd moeten worden bij jou thuis komen. 

In principe leveren wij altijd tot op de stoep. Of het nou een sauna, hottub, spa, bbq of douche is. Wanneer er mensen zijn om ons te helpen tillen we samen de hottub op zijn plek of laden we de zelfbouwsauna uit. 

Onze planner heeft niet ontelbaar mogelijkheden qua bezorging, maar kijkt wel samen met jou wat uitkomt. Op het moment dat onze bezorgers onderweg zijn bellen ze altijd nog even van te voren met de verwachte aankomsttijd. 

Schaf je bij ons een accessoire aan, of iets anders wat met DHL of Besseling kan worden verstuurd? Dan gebruiken wij die bezorgdiensten. Ook dan wordt je op de hoogte gehouden van het moment van leveren.

Voordelen bezorging door Welvaere

  • Wij hebben jaren ervaring en weten precies hoe we de producten het beste kunnen leveren
  • Geen gedoe met ophalen
  • Alles in eigen beheer van productie tot planning en levering
  • Indien mogelijk wordt het product aangesloten

Ducktub bezorging

De Ducktubs worden volledig kosteloos geleverd in Nederland (exclusief bezorging naar waddeneilanden en direct leverbare modellen) Voor tijdens de bezorging dien je zelf wat mensen te regelen die kunnen helpen met het tillen van de hottub. Als er geen mogelijkheid is om de hottub gemakkelijk in de tuin te zetten dan dient er een kraan te worden geregeld. Dit zit niet bij onze bezorgkosten in.

Bezorging T√łnsauna

Wanneer je een sauna bij Welvaere koopt, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een sauna die opgebouwd wordt in je achtertuin, geleverd met kraan of een zelfbouwpakket. Wanneer we de sauna op komen bouwen komen er kosten bij voor het bouwen en het vervoer.

Levering Externe partij

Schaf je bij Welvaere een product aan via de webshop of wordt het met een externe partij geleverd? Dan brengen wij of de externe leverancier jouw altijd op de hoogte van het levermoment. Het hangt van de grote en het type pakket af met welke leverancier wij komen. We werken samen met DHL, Besseling, Bos en de Haan transport.

Afhalen van jouw product

Het is bij ons ook mogelijk om jouw product af te halen. Wel altijd in overleg van welk moment. Kom je een hottub afhalen of ben je op zoek naar accessoires? Dan ben je welkom in Nijkerk. Voor de afdeling sauna ben je welkom in Putten. Wanneer je iets af komt halen wees je er dan wel van bewust dat de kar groot genoeg is, en dat wij beperkt de tijd hebben om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.