op nummertje 39

Een Ducktub Bjorn bij Dee

Van bouwval naar droomhuis, de transformatie van het stulpje van Dee is te volgen op haar Instagram @nummertje39. En bij een droomhuis, hoort natuurlijk ook een droomtuin. In een de ideale tuin kon onze houtgestookte hottub niet ontbreken.

‘In de hottub stappen, dat vind ik toch wel ultiem geluk. Op dit moment echt het beste uit mijn leven. Beter dan dit gaat het niet worden!’

Hottub voor Dee
Dee
Weekvlog 101

Van bouwval naar droomhuis

In haar eigen YouTube serie en op haar Instagram kanaal @nummertje39, deelt Dee wekelijks updates over de verbouwing van de woning. Het huisje is inmiddels prachtig opgeknapt en als klap op de vuurpijl staat er een mooie Ducktub te schitteren in de tuin. Het resultaat is te bewonderen in haar persoonlijke wekelijkse vlog op YouTube.

In weekvlog #99 zijn wij te bewonderen. Van bezoek aan ons experience center tot levering en eerste gebruik, het is allemaal door Dee vastgelegd.

Ducktub Bjorn

Dee en haar vriend Lars hebben de Ducktub Bjorn met de krachtige Welstove Pro in hun achtertuin staan. De Welstove Pro, een hangende kachel, is zeer sfeervol en een echte eyecatcher. De Ducktub is voorzien van onderwaterverlichting, wat de hottub in de avonden extra sfeervol maakt.

 

Meer informatie?

Wil je net zoals Dee & Lars een Ducktub Bjorn in je achtertuin? Bekijk deze prachtige hottub op onze website of neem contact met ons op als je net zoals Dee met ons wilt samenwerken.