Alles over het onderhoud van de hottub

Wanneer er een hottub in jouw tuin staat te schitteren wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, dat snappen wij! Het liefst jaren achtereen van ontspannen momenten en plezier voor iedereen in een Ducktub. Wil je dat, dan heeft een hottub wel wat onderhoud nodig. Niet perse heel veel, maar wel wat extra aandacht. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het onderhouden van de hottub.

Welvaere badjas

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken
Blokhutsauna ontspannen

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken