Alles over het gebruiken van je hottub

Het gebruik van je hottub

In Scandinavische landen is de hottub een echte traditie. In deze landen is het niet meer dan normaal om een hottub in je achtertuin te hebben staan. Dit authentieke product wordt dan ook steeds populairder in de rest van Europa.

Een houtgestookte hottub is heel gemakkelijk in gebruik, moeilijk is het echt niet. Wanneer het genieten in de Ducktub kan gaan beginnen is het altijd belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Zo heb je er het meeste plezier van. Daarom vind je hier alle informatie over het gebruik van een hottub.

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken