No items found.

De hottub met jetsysteem

Tot rust komen in een houtgestookte hottub, met een goed boek, een heerlijk drankje en een ontspannende rugmassage. Een droom van veel mensen. Het is tijd om deze droom uit te laten komen. Jij hebt straks die superfijne hottub met jets in je tuin staan en creëert zo je eigen wellness paradijs. In dit artikel vertellen wij je alles wat je moet weten over deze hottub met jets.

Kom onze hottubs bekijken

Een fijne massage

Een hottub met jets, jet systeem of jetstream is een luxe hottub. Denk hierbij aan een bubbelbad, whirlpool of spa waar deze jets vaak ook in verwerkt zijn alleen dan in een houtgestookte hottub. De zes jets worden gemonteerd op 1 vaste zitplek. 4 kleinere massagejets voor bovenin de rug en 2 grotere voor de onderrug. Je kunt deze jets allemaal afzonderlijk van elkaar verstellen voor een nog fijnere massage.

De jest zijn perfect weggewerkt in de kuip waardoor het oppervlakte met de kuip gelijk blijft. Wanneer de jets aan staan, wordt er water met een harde kracht door de jets gespoten.

Op het moment dat je hier voor gaat zitten, krijg je een heerlijke rugmassage door de waterstralen. Op deze manier ervaar je in een hottub met jets dat heerlijk ontspannen gevoel wat een bubbelbad ook geeft.


Voordelen van een hottub met bubbels

  • Met één druk op de genieten van de masserende bubbels
  • Breng het bekende 'spa-gevoel' naar je tuin
  • Zet het aan wanneer je wilt genieten of juist uit
  • 12 bubbelkopjes gelijkmatig verdeeld door de kuip

Hottub jet systeem van Balboa

Het jetsysteem in jouw hottub is een optie. Hier kies je dus voor. In onze werkplaats wordt dit systeem in de hottub gemonteerd. Het hottub jetsysteem is van het bekende Amerikaanse merk Balboa en is van hoogstaande kwaliteit. Met jets in de hottub is het dus genieten van kwaliteit én ontspanning!

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Hoe werkt de hottub met jets?

Wanneer je tijdens de configuratie van je hottub kiest voor een jetsysteem, dan wordt deze in onze werkplaats in de hottub kuip geplaatst. De 6 jetkopjes worden verdeeld in de rug van de kuip.

Het jetsysteem geeft jouw Ducktub een echte upgrade en is van het bekende Amerikaanse merk Balboa. Balboa is martkleider op het gebied van verwarming en onderdelen in de jacuzzi en hottub wereld. Hoge kwaliteit en altijd klaar voor de ultieme ontspanning past dit merk uitstekend bij onze Ducktubs. Uniek in Nederland verkrijg je alleen bij Welvaere een hotub met een systeem van dit merk.

Het jetsysteem wordt aangestuurd door een zeer stille motor, die je nauwelijks hoort, deze zuigt de lucht aan en blaast deze uit richting de kopjes. Deze motor is verwerkt achter de houten bekleding van de hottub. Door middel van een luchtdruk knop in het hout, aan de zijkant van de hottub, zet je de bubbels aan. De pomp kan gewoon worden aangesloten op het huis-, tuin- en keuken netwerk van 220/230 Volt.

Hottub onderhoud; echt niet moeilijk

Na de warme zomer, regenachtige herfst, ijskoude winter en zonnige lente is het eigenlijk altijd een goed moment om de hottub te onderhouden. Wanneer je zo lang mogelijk van de hottub wilt genieten raden wij aan om de hottub iedere seizoenswisseling een grotere onderhoudsbeurt te geven.

Tijdens zo’n onderhoudsbeurt is het handig om het filtersysteem onder handen te nemen. De kuip goed schoon te maken. Het hout te checken en indien nodig te lakken en de kachel goed schoon te maken. Als je het goed doet, is het onderhouden van de hottub echt niet veel werk. Je moet het alleen wel doen.

Lees meer

De kosten van een hottub met jets

Een jetstream maakt geen gebruik van krachtstroom en kan op het gewone stroom aangesloten worden. (220). Hierdoor zijn de kosten van het jetsyteem nihil. Als voorbeeld: een gewone stofzuiger gebruikt meer stroom dan de jets in je hottub.

De kosten van andere onderdelen die je bij je hottub kiest zijn ook niet erg hoog. Dit komt ook doordat deze onderdelen niet continu aan hoeven te staan.

De hottubs beginnen allemaal bij een vanafprijs alle opties zoals een bubbelsysteem, jetsysteem of andere opties worden dus allemaal bij de vanafprijs opgeteld.

Experience Center in Nijkerk

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Thee mag ook, of cola, of water, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles over onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Dat is fijn, want wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je weten waar je aan toe bent.

Experience Center bekijken

Voordelen hottub met jetstream

Het is niet alleen heerlijk ontspannen in een hottub met jetstream.  Er zijn meer voordelen van een hottub in je tuin. Bekijk hieronder de voordelen van een houtgestookte hottub.

Ontspannen voor de spieren

Het warme water zorgt voor ontspannen spieren.  Een warm bad stimuleert de bloedsomloop, waardoor je spieren even kunnen ontspannen en dankzij de versnelde stofwisseling worden beschadigingen vlotter hersteld. Daarnaast worden de spieren in je rug ook extra gemasseerd door het jetsysteem. Extra ontspannen dus!

Verbeterde bloedcirculatie

Door het lekkere warme water klopt je hart sneller en stroomt je bloed ook sneller door je lichaam. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie en krijgen je spieren bijvoorbeeld meer zuurstof.

Betere nachtrust

Wanneer je een poosje hebt genoten in een houtgestookte hottub, merk je al snel dat je een beetje loom bent. Je kan best een dutje doen of gewoon lekker naar bed. Je lichaamstemperatuur stijgt tijdens het nemen van een warm bad.

Dat betekent dus ook dat het weer moet afkoelen. Dat afkoelingsproces gebeurt ook voordat je gaat slapen. Wanneer je dus uit het warme bad stapt en je lichaam begint met afkoelen, betekent dat voor je hersenen niet veel meer dan: slapen!

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat zit er bij de vanafprijs?

Hoe gebruik ik de houtkachel?

Hoe is de garantie geregeld?