Hottub accessoires

Ook bij Welvaere ben je op de juiste plek voor de beste accessoires voor jouw hottub. Al deze accessoires of opties maken jouw wellnessplek thuis helemaal af.

Denk bijvoorbeeld aan opties die de hottub extra luxe maken zoals een bubbel- of jetsysteem. Accessoires voor het onderhoud van het water of het hout en producten die het ontspannen nog net iets aangenamer maken zoals een fijn geurtje voor in het water.

Direct online jouw accessoires bestellen

Een fijne toevoeging die de traditionele houtgestookte hottub een totaal andere beleving geeft. Met één druk op de knop geniet je van tientallen bubbeltjes die omhoog borrelen en jouw rug zachtjes masseren. 
vanaf 745,00 Bekijken
Stap in een warme hottub en laat je verrassen door de krachtige massagestralen van het jetsysteem. Dat ontspannen is dan helemaal niet moeilijk meer en gaat vanzelf. 
vanaf 995,00 Bekijken
Met één druk op de knop verander je de hottub en je tuin in een sprookjesachtig geheel. Het samenspel van de verlichting en de stoom dat van de hottub komt zorgt voor een unieke. magische en knusse sfeer.
vanaf 295,00 Bekijken
Maak optimaal gebruik van het water in de hottub met ons geavanceerde filtersysteem. Door de filterpomp in combinatie met een UV-filter kun je meerdere weken achtereenvolgend genieten van heerlijk warm en schoon water in de Ducktub.
vanaf 845,00 Bekijken
De isolerende Ducktub Cover zorgt er niet alleen voor dat er geen vuil in het schone water komt, het zorgt er ook voor dat je tijdens en na het stoken zeer weinig warmte verlies hebt.
vanaf 345,00 Bekijken
In dezelfde stijl als de hottub kan het volledige filtersysteem veilig worden weggewerkt in deze filterkist. Samen zorgt dit voor een prachtig geheel.
vanaf 375,00 Bekijken
Stap moeiteloos de hottub in voor een heerlijk ontspannen moment in het warme water van de Ducktub.
vanaf 105,00 Bekijken
Onze elegante zijtafel is een multifunctioneel accessoire bij de Ducktub. Gemaakt van thermohout en sluit door de ronding prachtig aan bij het ontwerp en design van iedere Ducktub.
vanaf 75,00 Bekijken
Een praktische beschermer voor om de kachelbuis die tijdens het stoken heet wordt. Op deze manier is het in en rondom de hottub extra veilig.
vanaf 135,00 Bekijken
Het water in de hottub nóg sneller op aangename temperatuur? De hottub peddel helpt je daarbij door het koele en warme water goed te mengen. 
vanaf 45,00 Bekijken
De hottub slangenklem wordt gebruikt om de slangen van je externe hottub goed te bevestigen op de externe kachel.
vanaf 5,00 Bekijken
Trekt de kachel niet genoeg of moet de pijp boven een overkapping uitkomen? Dan kan een extra meter kachelbuis de oplossing zijn. Geschikt voor de Welstove Large.
vanaf 80,00 Bekijken

Kom langs in onze showroom

Bekijk jouw favoriete hottub accessoires in onze showroom in Nijkerk. Vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Bekijken
Experience center Welvaere Nijkerk