Hottub accessoires

Ook bij Welvaere ben je op de juiste plek voor de beste hottub accessoires. Al deze accessoires of opties maken jouw wellnessplek thuis helemaal af. Kies voor accessoires ingebouwd in de kuip of matchende houten hottub accessoires. 

Denk bijvoorbeeld aan opties die de hottub extra luxe maken zoals een bubbel- of jetsysteem. Accessoires voor het onderhoud van het water of het hout en producten die het ontspannen nog net iets aangenamer maken zoals een fijn geurtje voor in het water.

Direct online jouw hottub accessoires bestellen

Een fijne toevoeging die de traditionele houtgestookte hottub een totaal andere beleving geeft. Met één druk op de knop geniet je van tientallen bubbeltjes die omhoog borrelen en jouw rug zachtjes masseren.
vanaf 465,00 Bekijken
Stap in een warme hottub en laat je verrassen door de krachtige massagestralen van het jetsysteem. Dat ontspannen is dan helemaal niet moeilijk meer en gaat vanzelf.
vanaf 645,00 Bekijken
Met één druk op de knop verander je de hottub en je tuin in een sprookjesachtig geheel. Het samenspel van de verlichting en de stoom dat van de hottub komt zorgt voor een unieke. magische en knusse sfeer.
vanaf 145,00 Bekijken
Maak optimaal gebruik van het water in de hottub met ons geavanceerde filtersysteem. Door de filterpomp in combinatie met een UV-filter kun je meerdere weken achtereenvolgend genieten van heerlijk warm en schoon water in de Ducktub.
vanaf 990,00 Bekijken
De isolerende Ducktub Cover zorgt er niet alleen voor dat er geen vuil in het schone water komt, het zorgt er ook voor dat je tijdens en na het stoken zeer weinig warmte verlies hebt.
vanaf 425,00 Bekijken
Stap moeiteloos de hottub in voor een heerlijk ontspannen moment in het warme water van de Ducktub.
vanaf 105,00 Bekijken
Onze elegante zijtafel is een multifunctioneel accessoire bij de Ducktub. Gemaakt van thermohout en sluit door de ronding prachtig aan bij het ontwerp en design van iedere Ducktub.
vanaf 75,00 Bekijken
Het water in de hottub nóg sneller op aangename temperatuur? De hottub peddel helpt je daarbij door het koele en warme water goed te mengen.
vanaf 85,00 Bekijken
De hottub slangenklem wordt gebruikt om de slangen van je externe hottub goed te bevestigen op de externe kachel.
vanaf 8,50 Bekijken
De RVS-trapleuning zorgt voor extra houvast tijdens het instappen, daarnaast is de trapleuning multifunctioneel je kunt er ook je bad handdoek of badjas aan hangen.
vanaf 345,00 Bekijken
Na een behandeling met teerolie wordt het hout van de hottub of buitensauna beschermd tegen uitdroging en barsten en blijft de mooie structuur van het hout zichtbaar.
vanaf 42,50 Bekijken
Niet te warm of te koud water, maar de perfecte temperatuur. Dat maakt het ontspannen in een Ducktub nog aangenamer. Houd de temperatuur bij met deze leuke thermometer.
vanaf 15,00 Bekijken

Naar buiten, ook al is het maar even, doet de mens goed. Door iedere dag de tijd te nemen om wat frisse buitenlucht in te ademen maak je extra endorfine aan. Stress en angstige gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarvoor hoef je niet in de auto te stappen, dat kan gewoon in je eigen tuin. 

Zie je jezelf al genieten met je familie, gezin en geliefde van een heerlijke bbq tijdens een zwoele zomeravond terwijl de kinderen spetteren in met eigen gekozen accessoires ge-update Ducktub? Op heerlijke stoeltjes rondom een kampvuurtje met marshmallows? Of gewoon, met een goed boek of gesloten ogen. Dat zijn van die momenten om nooit te vergeten, die blijven je bij!

Hottub demammavan

Ducktub hottubs

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Onze Ducktub hottubs worden volledig naar wens gemaakt, jij stelt je eigen hottub samen.

Met de juiste hot tub accessoires breng je jouw eigen Ducktub hottub naar een nog hoger niveau. Precies zoals jij dat wilt! Denk hierbij aan het toevoegen van een bubbelsysteem, onderwaterverlichting of Balboa verwarming. Of kies voor passende houten hottub accessoires zoals een trappetje of een zijtafeltje. 

Welstove Large

Hottube met Houtkachel

Al onze hottubs zijn standaard voorzien van een krachtige houtkachel. Deze houtkachel staat naast het bad en is verbonden met slangen aan de hottub. Door een vuur te maken in deze houtkachel warmt het water op en is je hottub binnen circa 2 uur op 38 graden!

Lees hier meer over een Hottub met houtkachel

Welvaere luxe hottub

Hottub accessoires; bubbeltjes

De Ducktub met bubbels is ook wel een bubbelbad voor buiten of een bubbelbad voor in de tuin. Je kunt de bubbels in een elektrische hottub of een houtgestookte hottub inbouwen.

De bubbels in een bubbelbad zijn een mooie toevoeging, waardoor er een geheel nieuwe sfeer rondom het houtgestookte bad ontstaat. Zo zit je eerst ontspannen te luisteren naar ritselende bladeren en knapperend hout, waarna je met één druk op de knop achterover kunt leunen, je rug laat masseren door borrelende luchtbubbeltjes en je het bekende spa gevoel je tuin in brengt.

Kom langs in onze showroom

Bekijk jouw favoriete hottub accessoires in onze showroom in Nijkerk. Vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Bekijken
Welvaere experience center