277 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Hottub accessoires

Ben je op zoek naar hottub accessoires? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Je kunt hier nu namelijk de hottub accessoires bekijken en zien wat er bij je hottub past. Als wij voor jou een hottub op maat maken is het goed dat je gaat bekijken welke hottub onderdelen je in ieder geval wilt dat er gebruikt worden. Als je hier eenmaal een keuze in hebt gemaakt kunnen wij je ook adviseren over de buitenkant van de hottub. Deze is namelijk van hout en deze moet je twee keer per jaar in de olie zetten. Het hout blijft hierdoor mooier en krijgt zo ook een betere weerstand tegen invloeden van buitenaf. Het oliën moet je wel in de zomermaanden doen, wanneer het hout het meest droog is.

Door ons aangebrachte filtersysteem zou je veel langer met het water kunnen doen!
v.a. 785,00 Bekijken
Aan het eind van de dag even goed ontspannen, met dit jetsysteem komt dat helemaal goed. Het jetsysteem zuigt water aan en spuit dit uit met een hoge druk. Hierdoor wordt de rug gemasseerd door 'massagestralen' uit de massagejets. Een heerlijk gevoel dat helpt de spieren te ontspannen.
v.a. 895,00 Bekijken
Dit ingebouwde LED-systeem is vooral 's avonds prachtig! Door het mooie warme halogeen licht komt er 's avonds een gloed van de hottub af.
v.a. 295,00 Bekijken
Wil je graag het water onderhouden met chemicaliën? Dan raden wij aan om een drijvende Dispenser te gebruiken. Zo wordt het chloor bijvoorbeeld gelijkmatig verspreid in het water.
v.a. 5,00 Bekijken
De cover is gemaakt van isolerend materiaal. Hierdoor blijft het water in de hottub nog langer warm! 
v.a. 345,00 Bekijken
De kachelpijp van een hottub kachel wordt erg warm. Daarom raden wij je aan om een hitteschild aan te schaffen als je bijvoorbeeld kleine kinderen heeft. Dit schild zorgt ervoor dat het aanraken van de kachelbuis onmogelijk is!
v.a. 95,00 Bekijken
Tijdens het verwarmen van de hottub kan er een groot warmte verschil ontstaan tussen de boven- en onderzijde van het water. Je kunt het water in de hottub gelijkmatig laten opwarmen door het af en toe te mengen. Dit kun je doen met een hottub peddel.
v.a. 35,00 Bekijken
De hottub slangenklem wordt gebruikt om de slangen van je externe hottub goed te bevestigen op de externe kachel.
v.a. 5,00 Bekijken
Kom langs in onze showroom

Bekijk jouw favoriete hottub accessoires in het in onze showroom in Nijkerk. Vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Bekijken
welvaere office hottub buitensauna