Hottub accessoires

Ook bij Welvaere ben je op de juiste plek voor de beste accessoires voor jouw hottub. Al deze accessoires of opties maken jouw wellnessplek thuis helemaal af.

Denk bijvoorbeeld aan opties die de hottub extra luxe maken zoals een bubbel- of jetsysteem. Accessoires voor het onderhoud van het water of het hout en producten die het ontspannen nog net iets aangenamer maken zoals een fijn geurtje voor in het water.

Direct online jouw accessoires bestellen

Bubbels in je hottub zijn een luxe toevoeging aan de traditionele hottub. Geniet met één druk op de knop van bubbelende luchtbelletjes die je rug masseren en breng het bekende 'spa gevoel' naar je eigen tuin.
vanaf 745,00 Bekijken
Maak optimaal gebruik van het water in de hottub met ons geavanceerde filtersysteem. Door de filterpomp in combinatie met een UV-filter kun je meerdere weken achtereenvolgend genieten van heerlijk warm en schoon water in de Ducktub.
vanaf 845,00 Bekijken
Je spieren even extra laten ontspannen kan perfect in een hottub met jetsysteem. Het jetsysteem zuigt water aan en spuit dit uit met een hoge druk. Wanneer je hier voor gaat zitten krijg je een heerlijke rugmassage.
vanaf 995,00 Bekijken
Met één druk op de knop verander je de hottub en je tuin in een sprookjes achtig geheel. De warme gloed in combinatie met het stoom zorgen voor een knusse unieke sfeer.
vanaf 295,00 Bekijken
De isolerende Ducktub Cover zorgt er niet alleen voor dat er geen vuil in het schone water komt, het zorgt er ook voor dat je tijdens en na het stoken zeer weinig warmte verlies hebt.
vanaf 345,00 Bekijken
In dezelfde stijl als de hottub kan het volledige filtersysteem veilig worden weggewerkt in deze filterkist. Samen zorgt dit voor een prachtig geheel.
vanaf 375,00 Bekijken
Stap moeiteloos de hottub in voor een heerlijk ontspannen moment in het warme water van de Ducktub.
vanaf 105,00 Bekijken
Onze elegante zijtafel is een multifunctioneel accessoire bij de Ducktub. Gemaakt van thermohout en sluit door de ronding prachtig aan bij het ontwerp en design van iedere Ducktub.
vanaf 75,00 Bekijken
Een praktische beschermer voor om de kachelbuis die tijdens het stoken heet wordt. Op deze manier is het in en rondom de hottub extra veilig.
vanaf 135,00 Bekijken
Het water in de hottub nóg sneller op aangename temperatuur? De hottub peddel helpt je daarbij door het koele en warme water goed te mengen. 
vanaf 45,00 Bekijken
De hottub slangenklem wordt gebruikt om de slangen van je externe hottub goed te bevestigen op de externe kachel.
vanaf 5,00 Bekijken
Trekt de kachel niet genoeg of komt de pijp door een dak heen? Dan kan een extra meter kachelbuis de oplossing zijn. Geschikt voor de Welstove Medium en Large.
vanaf 80,00 Bekijken

Kom langs in onze showroom

Bekijk jouw favoriete hottub accessoires in onze showroom in Nijkerk. Vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Bekijken
Experience center Welvaere Nijkerk