Buitensauna gebruik

Het gebruik van de sauna

In koude landen is de sauna een echte traditie. In deze landen is het niet meer dan normaal om een buitensauna in je achtertuin, of zelfs op de werkvloer, te hebben staan. Dit authentieke product wordt dan ook steeds populairder in de rest van Europa.

Een buitensauna is heel gemakkelijk in gebruik, moeilijk is het echt niet. Wel moet je altijd de juiste stappen afgaan op het moment dat je in de sauna plaats neemt. Op deze manier hebben jij en jouw lichaam optimaal profijt van de sauna!

Tonsauna Welvaere

De buitensauna

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze buitensauna’s. De tijdloze, authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag te ontspannen. Kalmte en spanning verdwijnen uit je lijf en je laadt weer volledig op voor de volgende dag. Onze sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan.

Sauna's bekijken
Tweepersoons hot tub

De Ducktub hottub

Intens genieten in de buitenlucht? Onze houtgestookte Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Hottubs bekijken