No items found.

Opbouwen buitensauna

Niet voor niets kiest 95% van onze klanten voor deze optie; opbouw in de eigen tuin. ‘s Morgens komt een team van saunabouwers naar jouw tuin om de sauna op te bouwen op de gewenste plek. Uniek in Nederland is dat wij de sauna geheel in jouw tuin opbouwen, als je kiest voor die optie. Wij hebben verschillende teams die de sauna komen opbouwen. Perfect, want op deze manier nemen wij veel werk uit handen.

Sauna's bekijken

Binnen 1 dag genieten in je eigen sauna

Wanneer het saunapakket volledig naar jouw wensen gemaakt is en klaar is. Dan gaat het saunateam op locatie aan de slag. In principe doen ze hier 1 dag over. Ons sauna team komt altijd met twee, of soms, met drie man sterk. Zo zorgen we ervoor dat je in de avond al kunt genieten van je eigen sauna. 

De sauna komt in een groot pakket bij jou in de achtertuin. Doordat alle onderdelen los zijn is dit ook geen probleem in een kleinere achtertuin. Doordat alle onderdelen van de sauna los jouw tuin ingebracht kunnen worden is er weinig ruimte nodig om het huis. Pas als de sauna opgebouwd wordt, zal deze de volledige plek in beslag nemen.

Daarom kiezen voor opbouw door Welvaere

  • Je bent zelf niet 1 of meerdere dagen kwijt aan het bouwen
  • Een ervaren team die dit dagelijks doet komt bij jou langs
  • Binnen 1 dag staat de sauna voor je klaar

Onze barrelsauna: De Tønsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Een goede voorbereiding is belangrijk

Wanneer onze saunabouwers bij je langskomen is het belangrijk dat alles wel goed is voorbereidt. Zo moet je zorgen voor een egale en stevige ondergrond, een stekker voor de krachtstroom van de kachel en of elektrische onderdelen zoals verlichting en een goed bereikbare plek voor de bouwers. We moeten er natuurlijk goed bij kunnen.

Wees verzekerd van kwaliteit en comfort

Wat voorop staat is dat jij een buitensauna in je tuin hebt staan van topkwaliteit. De Olympische Gouden medaille onder de sauna’s. Om dat te realiseren zijn we altijd bezig met onze producten te innoveren. De best haalbare kwaliteit in combinatie met de snelst haalbare levertijd. Daar doen we elke dag ons best voor en de volgende dag proberen we het een stukje beter te doen.

No items found.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER • Het weekend staat weer voor de deur, dat is hét moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #tønsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife 🌿

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. 🪵

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram