Ontzettend veelzijdig

Houtgestookte pizzaoven van Welvaere

Waan je terwijl je je ogen gesloten hebt in het zuiden van Italie. Ruik een een heerlijke geurmix van een houtgestookt vuurtje, knoflook en verse basilicum. De eerste pizza wordt al gebakken in jouw houtgestookte pizzaoven terwijl je proost met een heerlijk glas wijn op nu al een geslaagde avond in de buitenlucht. 

De pizzaoven van Welvaere is houtgestookt, en dat kan bij Welvaere natuurlijk niet anders. Want niet alleen wij worden ontzettend entoushiast als we in de weer kunnen met een houtgestookt vuur, jij ook. Dat garanderen we. Want wist je dat je naast pizza ook nog taart, een soepje, heerlijk stuk vlees of broodjes kunt bereiden op onze houtgestookte pizzaoven? En doordat dit op vuur gebeurt geeft dit een extra unieke (smaak)beleving! 

Maak de allerlekkerste pizza in jouw eigen houtgestookte pizza-oven. Niet alleen pizza’s maak je op deze allround Utenovn. Ook verras je jezelf en jouw gasten met een heerlijk malse Saltimbocca van de grill bovenop de Utenovn.
 • 105x55x55
 • Houtgestookt
 • Pizza oven
 • Bakplaat/grill
 • DIY pakket
vanaf 845,00 Bekijken
Liefde gaat door de maag, met onze Utenflåmm is dat zeker zo! De perfecte combinatie van een haard en een veelzijdige buitenkeuken. Gecreëerd voor momenten om te genieten van een voortreffelijk vuur, heerlijk eten en een fijne ontmoetingsplek.
 • 146x56x229
 • Houtgestookt
 • Spiecesrek
 • Pizza oven
 • Grill
 • Compleet geleverd
vanaf 2.995,00 Bekijken

BBQ en pizzaoven in 1

Eigenlijk is deze pizzaoven ontzettend veelzijdig. Je kunt er namelijk veel meer mee dan alleen maar een heerlijke pizza op maken. De houtgestookte pizzaoven is tegelijkertijd een warmtebron/ openhaard voor in de frissere avonduurtjes én door de unieke bakplaat bovenop de pizzaoven bereid je hier nog meer lekkers op. 

Pizzaoven houtgestookt

Een houtgestookte pizzaoven brengt een extra beleving in je tuin. En omdat deze ontzettend veelzijdig is kan je er alle kanten mee op. Want kijk eens verder dan een standaard pizza. Op de pizzasteen bak je bijvoorbeeld ook broodjes of zet je een ovenschaal met lasagne. Het is niet voor niets een pizzaoven. En zoals menig BBQ-fan het er over eens is, koken op een vuur is het allerbeste. Of dit nou een pizza is of een sim

Pizzaoven van Cortenstaal

De buitenkook oftewel ‘Uten’ serie is ontworpen door onze eigen R&D afdeling. Alle producten zijn voornamelijk van Cortenstaal. Cortenstaal is de trend voor buitenhaarden en buiten bbq’s van dit moment. Door zijn roestige kleur lijkt het oud, maar niets is minder waar. Cortenstaal is een samenspel van verschillende materialen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Een ontzettend sterk materiaal waar je jaren van kunt genieten.

buitenkoken op vuur

Buitenkoken op houtvuur

Avontuurlijk buitenkoken op houtvuur dat doe je samen met Welvaere. Buiten koken, buiten zijn, dat brengt echt iets betoverends in jouw achtertuin. En buitenkeuken hoeft niet alleen als het warm is, als je eenmaal geproefd hebt aan deze manier van eten bereiden wil je eigenlijk niet meer anders. Iedere dag wordt een moment om te genieten van jouw eigen creaties. Zomer en winter. Regen en zonneschijn.

Kom de buitenkook producten van Welvaere bekijken in ons Experience Center

Het fijne, luxe en ontspannen buitenleven proef je pas echt in ons Experience Center. Voel, beleef en ervaar de warmte. Bekijk onze hottubs, buitensauna’s en buitenproducten in alle rust en stel al jouw vragen aan onze adviseurs.

Kom langs

De Vuurkorf

Samenkomen, verwarmen, praten en genieten rondom een warm vuurtje? Iemand die gitaar speelt, zijn leukste grappen vertelt of gewoon opgaan in een fijn gesprek. De warmte van vuur brengt ons samen en dat is niet iets van dit moment. Dat gaat al jaren terug. Ook onze voorouders zaten met elkaar rondom een ‘vuurkorf‘ om elkaar verhalen te vertellen. In de wereld van tegenwoordig waarin we ons af en toe willen verbinden met de ander is dit de plek om dat te creëren.

Veelgestelde vragen over de pizzaoven

 • Kan ik de pizzaoven zelf bouwen?

  De Utenovn pizzaoven komt als een flatpack pakket. Dit betekent dat je alle onderdelen en materialen thuis geleverd krijgt en hem zelf in elkaar zet. Eigenlijk ‘bouw’ je op deze manier je eigen pizzaoven. Hoe je dat doet lees je op onze kennisbibliotheek

 • Kan de pizzaoven buiten?

  Deze pizzaoven van Welvaere is een buitenproduct. Je kunt deze dus niet binnen gebruiken. 

 • Hoe kan ik de pizzaoven gebruiken?

  De pizzaoven is zeer gemakkelijk in gebruik. Je zorgt ervoor dat er een vuurtje in het vuurgedeelte wordt gemaakt. Op deze manier worden de pizzasteen, het ovengedeelte en de bakplaat lekker warm. Als deze de juiste temperatuur hebben kun je aan de slag. Hoe je de pizzaoven gebruikt hebben we ook nog voor je uitgelegd op ons YouTube kanaal. 

 • Wat kan ik allemaal maken op de pizzaoven

  Op de pizzaoven kun je natuurlijk heerlijke pizza’s maken. Maar omdat dit een ontzettend veelzijdige pizzaoven is, kun je er meer mee. Zie de pizzaoven een beetje als de oven in je keuken. Wanneer het ovengedeelte warm genoeg is kun je hier namelijk ook heerlijk broodjes op afbakken, een schaal lasagne in zetten of een ander ovengerecht. Daarnaast kun je op de bakplaat bovenop de oven ook nog allerlei lekkers klaarmaken zoals een stukje vlees, of gegrilde groenten.