mountain

Met de Ducktub naar Frankrijk!

Het is een droom voor velen: een heerlijk vakantiehuis met een prachtige tuin onder de zon in Frankrijk. Een paar keer per jaar regenachtig Nederland ontvluchten en genieten van de Franse apéros (lekkere apéritives aan het einde van de middag heb ik geleerd). Extra genieten is het als er dan ook nog een Ducktub van Welvaere in je tuin staat.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Stiekem zijn wij ook een klein beetje jaloers op André en zijn partner. Hij vertelt ons over zijn Ducktub Bjorn, het plekje waar die staat en de heerlijke momenten die ze erin doorbrengen.

Avec le bain à remous en France

Oftewel, met de hottub naar Frankrijk. Begin dit jaar kochten André Verburg en zijn partner een hottub bij Welvaere voor hun zomerhuis in Frankrijk. “We hebben een autotrailer voor een oldtimer en we hadden uitgemeten dat hij daar precies op zou passen. Medewerkers van Welvaere hebben ons geholpen door de hottub goed vast op de trailer te zetten. Toen zijn we rustig rijdend met de hottub naar ons zomerhuis gegaan. Het was in maart, dus de tuin was nog een beetje drassig. We konden er niet met de auto op komen, dus heeft de klusjesman daar hem in de tuin gezet met een verreiker. Over de beplanting heen, heeft hij ‘m op de plek gezet waar hij moest komen te staan.”

Voor Welvaere is het natuurlijk een hele eer dat je een hottub koopt bij ons in Nederland, en ‘m dan meeneemt naar Frankrijk.Je kunt natuurlijk in Frankrijk ook van alles wel vinden, maar van de service en dienstverlening moet je niet een al te hoge muts op hebben. Nadat we onderzoek hebben gedaan en reviews hebben gelezen, kwam Welvaere daar heel goed uit, dus vandaar de keuze.”

Ervaring met een houtgestookte hottub had André al. “We hebben al eerder een hottub gehad, maar dat was met een houten kuip. Dat was geen groot succes, want vroeg of laat gaan die lekken. En vooral omdat we er niet altijd zijn om hem te onderhouden, is hij wel lek als we er weer komen.”

6 tot 8 keer per jaar vakantie vieren in Frankrijk en dus de hottub in

“Toen we ‘m in maart hebben neergezet hebben we de hottub natuurlijk meteen uitgetest. Daarna zijn we in juni weer terug gegaan en hebben we de kachel weer aangesloten. Die hadden we even weggehaald omdat hij wel in het zicht staat en ook in Frankrijk heb je oneerlijke mensen. Daarna hebben we hem enthousiast gebruikt. Het was in juni nog niet heel uitbundig weer, maar we hebben er toch heel vaak ingezeten. Ook met regen, want als het water lekker warm is, maakt dat natuurlijk niets uit.”

“6 tot 8 keer per jaar zijn we in ons zomerhuis, soms een paar dagen en soms wat langer. Maar we hebben ook vrienden en familie die in het huis logeren, dat zijn ook enthousiaste gebruikers van de hottub.”

“Wat ik ook super handig aan deze hottub vind, is dat je de hem kunt legen met een slang op de gardena koppeling. Je legt ‘m neer waar je het water hebben wil. Het komt dus niet op plekken waar je het water niet wilt hebben.”

Tussen de laurierstruiken onder de Franse zon

We zijn natuurlijk benieuwd op wat voor plek de hottub precies staat, daar in Frankrijk. André vertelt: “Hij staat in een hoek van de tuin, aan twee kanten omgeven door laurierstruiken die ‘m enigszins beschut neerzetten. Aan de andere kant hebben we uitzicht over de tuin en op het huis. We hebben een betonnen bordes laten maken, omdat het natuurlijk wel zwaar is zo’n hottub gevuld met water. Die kun je niet zomaar op het gras zetten. Dat is heel mooi geworden, hij staat er als een zonnetje.”

De dag afsluiten met een apéro in de hottub

“Het lekkerste moment om in de hottub te gaan, vind ik aan het einde van de middag. We zijn vaak aan het huis aan het klussen of in de tuin bezig. Om een uur of half 5/5 uur, is het in Frankrijk tijd voor het apéro en dan gaan wij in de hottub zitten.  We nemen altijd lekker wat te drinken en een hapje mee. Om de hottub staan roestvrijstalen olielampjes voor de gezelligheid. We vinden het heerlijk. Je ziet veel mensen die een zwembad hebben, maar daar zit zoveel onderhoud aan en wil je echt kunnen zwemmen moet je ook stevig uitpakken. Ik adviseer iedereen om een hottub te nemen!”

Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Melany
Teamcaptain Marketing

Heb jij ook een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Ook genieten van de warmte in jouw eigen tuin?

Wat heerlijk, zo’n plekje in een land waar het toch net wat vaker mooi weer is dan in Nederland. Heb jij ook een fijn plekje gecreëerd met een product van Welvaere en lijkt het je leuk om ons ook alles te vertellen over jouw ervaring met de Ducktub of Tønsauna? Stuur een mailtje naar [email protected], dan maken we een afspraak!

Showroom bekijken

Bekijk deze blogs ook

No items found.
Corner Icon