mountain

🇩🇪 Hottubs en sauna’s bij Wilsumer Berge

Genieten in de natuur, vlak over de grens vind je Wilsumer Berge. Een vakantiepark in het Duitse Grafschaft Bentheim een regio die bekend staat om haar natuurrijke omgeving. Prachtige bossen, heidevelden, valleien. Oftewel rust en natuur. En op dit prachtige vakantiepark zijn ook huisjes te vinden met een hottub of een sauna.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Verblijf in een Nature Lodge

Wilsumer Berge heeft sinds kort een nieuw stuk aan het park toegevoegd, genaamd the Valley. Een kleinschalig partk met exclusieve vakantiewoningen die allen een prachtig uitzicht hebben over het glooiende landschap van Grafshcaft Bentheim. Bij Wilsumer Berge kun je de hele dag vertoeven in je luxe verblijf, ook is het de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Afkoelen in de grote recreatieplas, genieten in de zon en er zijn genoeg sportmogelijkheden. Naast ontspanning dus ook genoeg ander vertier! 

Nature lodge met hottub en sauna

Op de Valley van Wilsumer Berge staan ook een aantal lodges die uitgerust zijn met een hottub en of sauna. Terwijl je geniet van die extra ontspannen touch geniet je ook van het bosrijke uitzicht en genoeg privacy. De sauna’s met panoramaraam geven een unieke ervaring aan de ontspanning omdat je er heerlijk voor je uit kan dromen. En de hottubs zijn ook zo geplaatst zodat je hier heerlijk in geniet van de natuur en omgeving. 

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️.

Bekijk deze blogs ook

🇳🇱 Hottubs bij Boutiquepark Soof

Bekijken

🇳🇱 Hottub en Sauna bij Huize Druivelaar

Bekijken

🇳🇱 Buitensauna bij Cuber op de veluwe

Bekijken
Corner Icon