Uitgelicht Ducktub Bjornstor: de hottub voor het hele gezin!

Een houtgestookte hot tub in eigen tuin staat voor gegarandeerd ontspannen. De perfecte hottub voor het gezin of met een leuke groep vrienden. Samen genieten van het warme water, een serieus gesprek, drankje of een te gek watergevecht. De Ducktub Bjornstor zorgt ervoor dat iedereen plezier heeft van een hottub.

Plezier voor iedereen

Zie je het al voor je? Tijdens een heerlijk zomerse dag hoef je de hottub niet eens op te warmen. De hottub is namelijk ook perfect te gebruiken voor een frisse duik, als zwembad voor de kinderen, of verkoeling voor jezelf. Terwijl jij lekker met een boek geniet in de zon, hebben de kinderen de tijd van hun leven in de hot tub. Door met elkaar een watergevecht te houden of bijvoorbeeld door te dobberen op een luchtbed.

’s Avonds als het wat is afgekoeld steek je de hottub aan en geniet je samen met je partner, vrienden of het gehele gezin van de heerlijk zwoele zomeravond.

Ducktub Bjornstor, hottub voor het gezin

Een echte familie hottub

Deze mooie ronde traditionele hottub biedt plek voor iedereen en kan daardoor een echte familie hottub worden genoemd. Bij een familie of gezinshottub is het belangrijk dat er ruimte is voor iedereen van het gezin. Deze hottub biedt plek aan kleine gezelschappen, maar ook aan grotere groepen. Zo kun je in deze hottub plaats nemen met wel acht kinderen of zes volwassene.

Genoeg ruimte

De Ducktub Bjornstor is een hottub met voldoende ruimte. Doordat deze houtgestookte hottub een diameter heeft van 2 meter kunt u hier heerlijk met meerdere mensen relaxen terwijl je elkaar niet in de weg zit. Wanneer je met minder mensen plaats neemt in de hottub kun je je benen heerlijk gestrekt in het warme water laten rusten. Daarnaast is de Ducktub zo’n 1 meter hoog. Hierdoor kun je gemakkelijk in deze hottub stappen en over de rand kijken om te genieten van het uitzicht.

Ben je geïnteresseerd in deze hottub voor het gezin?

Zie jij jezelf al helemaal genieten in de Ducktub Bjornstor met de kinderen, heerlijk met z’n tweeën of alleen? Kom langs in ons Experience Center in Nijkerk en laat je adviseren door onze adviseurs!

Showroom bekijken
Ducktub Bjornstor, hottub voor het gezin
tabitha
11 jul 2018
Geschreven door tabitha
Wellness Expert