mountain

Een Ducktub voor Jenniefromtheblog

In september (2020) hebben wij een hele mooie traditionele Ducktub Bjorn bij Jennie af mogen leveren. De Ducktub staat perfect midden in de natuur bij het boshuisje van Jennie.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Genieten in het bos

Jennie kunnen we kennen van haar blog en instagram account; jenniefromtheblog. Zij deelt alles wat zij meemaakt en leuk vindt. Bijvoorbeeld over Slow living, groen leven, persoonlijke ontwikkeling en alles in en rondom haar eigen boshuisje.

In mei 2020 is Jennie gaan wonen in een houten boshuisje in het zuiden van ons land. Een plek tussen de bomen waar je de vogeltjes hoort fluiten. De perfecte plek om tot rust te komen. Het enige wat daar nog niet was, was een Ducktub. Dat hebben wij geregeld.

Ducktub Bjorn

In de tuin bij Jennie hebben wij een Ducktub Bjorn geplaatst met houtgestookte kachel. Zonder extra poespas, gewoon een traditionele hottub. Deze past zo perfect bij haar manier van leven; slow living!

We hebben de Ducktub samen op de mooiste plek in haar tuin gezet en Chiel heeft alle onderdelen geïnstalleerd en een uitleg gegeven zodat Jennie direct kon beginnen met genieten!

Boshuisje Dennendroom

Jennie heeft sinds 2022 een prachtig vakantiehuisje midden in de Noord-Limburgse natuur in Meijel. Bij het Boshuisje Dennendroom zijn onze Ducktub Bjorn en houtgestookte pizza oven te gebruiken. Een prachtige locatie voor een ontspannen weekendje weg of staycation.


Gerelateerd product
Ducktub Bjorn
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️. 

Bekijk deze blogs ook

Ervaring met een hottub van Welvaere - Annemarie Geerts

5/8/2021
Bekijken

Een Ducktub voor Suzan & Freek

Bekijken

Een hottub voor Dee

Bekijken
Corner Icon