mountain

De perfecte avond met vrienden

Een avond gevuld met goed eten, ontspanning en natuurlijk quality time met je vrienden. Dat klinkt goed, toch? In deze blog vertellen we je hoe je dé perfecte hottub- en pizza avond organiseert.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een gezellige avond met vrienden hoeft niet veel moeite te kosten, maar een goede voorbereiding werkt altijd in je voordeel. Verwarm de hottub op tijd en stook de pizzaoven op. Hier kan je het beste de Zwitserse methode voor gebruiken. Op deze manier vindt er weinig rookvorming plaats en het zorgt ook nog eens voor een snelle verbranding.

Zorg ervoor dat je alle ingrediënten voor jullie lievelings pizza's in huis hebt. Denk aan pizzadeeg, tomatensaus, kaas en verschillende toppings zoals vleeswaren en groenten.

Een goed gevulde koelkast en een verwarmde hottub en pizzaoven, met deze voorbereiding kan het niet meer mis gaan!

Pizzaparty

Het voordeel van zelf pizza’s beleggen is dat je echt alles kan proberen. Ga voor je vertrouwde favorieten of probeer de gekste nieuwe combinaties. In de pizzaoven maak je de lekkerste authentieke pizza’s met een heerlijk knapperige bodem.

Dan kunnen jullie lekker genieten van al jullie creaties. Wie van jullie is de beste pizzabakker van de avond?

Even geen zin om zelf pizza’s te beleggen? Een verse kant-en-klaar pizza smaakt uit de Utenovn natuurlijk ook heel goed ;)

Tijd voor de tub

Dan is het tijd voor ontspanning. Geniet van de warmte van de hottub en pure quality time met elkaar. Onze Ducktub Oval en Ducktub Furo bieden beide ruimte voor 8 tot 10 personen. Deze hottubs bieden dus meer dan genoeg ruimte om samen met jouw vrienden te relaxen in het warme water. Samen zonder afleiding in de buitenlucht herinneringen ophalen of lekker praten over alles en niets. De perfecte afsluiting van een gezellige avond met elkaar.  

Wij zijn natuurlijk zelf ook fan van een avond gevuld met ontspanning en lekker eten! Benieuwd naar onze hottub en pizza avond? Bekijk hier een korte recap.

Gerelateerd product
Ducktub Furo
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Utenovn - Pizzaoven
Bekijken
Geschreven door
Babette
Stagiaire Marketing

Babette ✨onze marketingstagiaire✨ schrijft de handigste blogs die jou helpen bij het maken van een keuze voor wellness in eigen tuin!

Jouw eigen hottub en pizza avond?

Heb jij ook zin gekregen in een gezellige vriendenavond vol ontspanning en lekker eten? Kom langs in onze showroom en bekijk al onze Ducktubs, Tønsauna's en buitenkookproducten.

Bezoek ons Experience Center

Bekijk deze blogs ook

3 tips voor het gebruik van de houtgestookte pizzaoven

Bekijken

Met één druk op de knop genieten in de Ducktub

Bekijken

Getest door Foodies Magazine: onze Utenovn!

Bekijken
Corner Icon