mountain

🇳🇱 Buitensauna bij Cuber op de veluwe

Vlakbij Nationaal park de Hoge Veluwe, midden in de bossen zit Cuber. Een plek waar je echt meteen tot rust komt. Een vakantiepark wat focust op de milenials die daar naar op zoek zijn. Op dit park staan drie vakantiehuisjes met buitensauna.

Arrow left
Arrow right
No items found.

Bij Cuber sta je versteld van de natuur

De diensten en suites bij Cuber zijn zo ontworpen om ervoor te zorgen dat de gasten de natuur volledig beleven. Lekker weg en ontsnappen aan de drukte van de stad. Bij Cuber kan het allemaal, ontspannen of lekker actief bezig zijn. Alles om ervoor te zorgen dat jij versteld staat. 

De huisjes zijn zo ingericht dat je echt het gevoel hebt midden in de natuur te zijn. Door de grote glaspartij direct het bos in, heb je echt het gevoel dat je er middenin zit. Bij Cuber is de natuur een focuspunt en dat hebben ze op dit park tot in de puntjes uitgedacht!

Cuber Suite met buitensauna

Wil je het verblijf bij Cuber naar een hoger nog ontspannender niveau brengen? Dan kan je een prive suite met buitensauna boeken. Genieten van de warmte, gezelschap en ook hier panoramisch uitzicht. Want bij Cuber staan, niet geheel onverwachts, sauna’s met een panoramaraam. Echt een plek waar je gegarandeerd even tot rust komt. Geniet van Quality Time Outdoors. Precies zoals wij dat graag zien!

Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Tønsauna 400
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Gerelateerd product
Bekijken
Geschreven door
Sanne
Marketing - en Sales Manager

Werkt al 7 jaar bij Welvaere en weet alles van onze producten. Inmiddels manager van sales en marketing met een grote liefde voor schrijven. Oja, en ook voor pizza’s van onze eigen pizzaoven ☺️.

Bekijk deze blogs ook

🇳🇱 Hottubs bij Boutiquepark Soof

Bekijken
Corner Icon