Vakantieparken

Ook een hottub of sauna op je park?

houtgestookte hottub vakantiepark

Wil je jouw gasten net dat beetje extra bieden tijdens een ontspannend verblijf op uw park? Welvaere is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van houtgestookte hottubs en sauna’s aan campings, chaletparken, vakantieparken en bungalowparken. Zorg ervoor dat je gasten kunnen overnachten in een echt wellnesshuisje en het gehele jaar volledig tot rust komen!

Een echte wellnessplek waar je gasten volledig tot rust kunnen komen. Een heerlijke plek met niet alleen voordelen voor de gasten, maar ook zeker voor jou!

De ervaring van Vrijhaven Zwier

Een verscholen paradijs onder de rook van Amsterdam. Een plek waar je heerlijk kunt zwieren, waar je er echt even tussenuit bent en waar je ultiem geniet. Niet alleen in de unieke circulaire Havenhuisjes, Zwiertenten, ook in onze Ducktub Bjorn en Tønsauna. Richelle van Zwier vertelt over hun ervaring met de hottub en sauna bij hun unieke vrijhaven waar gasten heerlijk kunnen ontspannen.

Voordelen wellness op jouw vakantiepark

  • Verdien een extra ster
  • Meer boekingen
  • Onderscheid je van andere
#withwelvaere ervaring Vacay Dune Lodges

Ducktub Bjorn bij B&B Vacay Dune Lodges

De gasten van de prachtige B&B Vacay Dune Lodges kunnen tijdens hun verblijf ook genieten van de Ducktub Bjorn in de bostuin van de accommodatie. Myrthe, eigenaar van de B&B deelt haar ervaring. 

Lees het verhaal van Vacay Dune Lodges

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd in een hottub of sauna op je park? Kom dan vrijblijvend langs in onze grote showroom in Nijkerk. Kevin, Rouben en Alwin kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden!

Afspraak maken
Wellnesstuin Welvaere