Creëer momenten samen met Welvaere

Samenwerkingen en projecten

Heerlijk een moment voor jezelf, met je ogen gesloten. Samen met de kinderen, je partner of je beste vrienden. Dat zijn momenten die we allemaal wel willen beleven. Wij werken heel erg graag samen met jullie om verhalen te delen van deze gecreëerde momentjes met onze producten. 

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Hottubs en sauna’s op tv

Ik ben een ontzettende wellness-fan en hou van badderen en naar de sauna gaan dus voor mij is dit keer op keer een geweldige ervaring. Ik zit ook vaak in de avond in het donker, helemaal in de stilte naar de sterren te kijken. Heerlijk, in zo’n warm bad.  Ik vind het ook erg fijn dat ik, nu de sauna’s dicht zijn vanwege de lockdown, thuis toch een wellness ervaring kan hebben. Daarnaast brengt de hottub ook een hoop gezelligheid met zich mee.

Hottub jennie
Jennie

Samenwerking met fijne vakantieplekken

Wij vinden het leuk om met jou samen te werken. Heb je fantastische tuin, een mooi huis, vakantiepark of gezellige B&B en denk je dat onze producten helemaal tot leven komen op jouw locatie? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet starten wij een super mooie samenwerking

hottub jennie

Ducktubs

Intens genieten in de buitenlucht doe je met de houtgestookte hottubs van Welvaere. Onze Ducktubs zijn gemaakt om jou te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm en dampend water. Je creëert momenten die je niet snel vergeet. 

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een Ducktub ben je verzekerd van comfort, eenvoud en een meesterlijke opwarmtijd. 

Hottubs bekijken
Elektrische barrelsauna

Tønsauna’s

Wellness en ontspanning in haar puurste vorm vind je terug in onze prachtige buitensauna’s. De tijdloze en authentieke Tønsauna’s geven je de mogelijkheid om iedere dag heerlijk te kunnen ontspannen. Spanning verdwijnt direct uit je lijf en je laadt weer volledig op voor een volgende drukke dag. Onze maatwerk sauna’s zijn ontworpen om jaren mee te gaan. 

Sauna's bekijken
BBQ Welvaere

Een plek van ontspanning, dat hoort jouw tuin te zijn. Transformeer jouw tuin naar een magische plek waar je plezier hebt, kunt lachen en tot rust komt. Sla de deur open en stap de tuin in, balkon of dakterras op en geniet van de frisse lucht. Met onze buitenproducten is dat geen probleem! Voor avonturen in de buitenlucht ben je bij Welvaere op de beste plek.

Buitenproducten bekijken