No items found.

Bestelling plaatsen bij Welvaere

De droom voor een fijn wellness product is er al een poosje. Je ziet jezelf al met blote voeten door de tuin lopen richting jouw moment om te ontspannen. Dat moment waar je stiekem al een tijd naar uit kijkt. Even alles los laten en genieten van het moment. Maar, zover is het - nog - niet. Je moet eerst nog even een bestelling plaatsen en dat moment begint eigenlijk pas echt in ons Experience Center.

Showroom bezoeken

Zo bestel je bij Welvaere

Van ons assortiment kun je al een goed beeld krijgen door onze website uit te kammen. Je krijgt een idee van de grote en de mogelijkheden en vraagt misschien wel een offerte aan. Maar, een echt goed beeld krijg je pas in ons Experience Center. Van een plaatje kijken is namelijk best lastig en omdat het om best een investering gaat raden wij altijd aan om langs te komen. 

Bij ons kun je namelijk jouw product helemaal samenstellen zoals jij ‘m wilt. Zodat die voor de volle 100% aansluit op jouw wensen. En dan is het best handig dat iemand je daar een passend advies voor kan geven én dat jij al je vragen kunt stellen. 

Op het moment dat je besteld vragen wij altijd een aanbetaling, zonder kunnen we namelijk niet aan de slag. Nadat die aanbetaling binnen is gaan wij achter de schermen aan de slag. De inkoper koopt de juiste producten en de werkplaats plant alles in voor productie. De offerte is hiervoor altijd leidend.

Als jouw product klaar is uit de productie wordt die geleverd of gebouwd. Hiervoor neemt van te voren altijd iemand contact op zodat we een passend moment kunnen vinden.

Online een offerte aanvragen

In de configurator stel je jouw toekomstige Ducktub en Tønsauna helemaal samen naar jouw wensen. Dat kun je thuis doen vanaf de bank en binnen no-time zit de offerte in de mail. Heb je hulp nodig? Dan helpt Kom je naar het Experience Center? Dan helpt een van onze adviseurs je hier graag bij!

Alles in eigen beheer

Misschien is het wel duidelijk. Maar wij doen eigenlijk (bijna) alles zelf. Van het bouwen van de website tot het installeren van een jetsysteem en van advies geven tot het bezorgen bij huis. Dat is dan ook onze kracht. Je komt bij Welvaere niet bij een partij die ingekochte producten doorverkoopt, maar bij de plek waar het ook wordt gemaakt.

Na bestelling in productie

Benieuwd hoe wij onze producten maken?

Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten, producten waar we zelf helemaal fan van zijn. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen, allemaal op Nederlandse bodem.

Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk in eigen hand te hebben. Op deze manier zorgen wij voor producten van hoogstaande kwaliteit. In Nijkerk vind je de productiehal voor onze Ducktub hottubs en in Putten staat onze fabriek voor de Tønsauna’s. Sinds 2021 zijn we ook mede-eigenaar van een glasvezelbedrijf dat hottubs maakt in Estland.

Een kijkje nemen in de werkplaats?

Experience Center in Nijkerk

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Thee mag ook, of cola, of water, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles over onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Dat is fijn, want wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je weten waar je aan toe bent.

Experience Center bekijken

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een hottub?

Welke zekerheid heb ik als ik bij Welvaere een sauna koop?

Hoe is de levering geregeld?